Arată mai bine ca acum 20 de ani! JLo (50) a făcut senzaţie în rochia Versace, care a făcut-o faimoasă în 2000. FOTO & VIDEO

21 septembrie 2019   News

Jennifer Lopez a uimit audienţa cu o rochie super sexy, foarte asemănătoare cu cea purtată de divă în 2000, la Premiile Grammy. Ţinuta de acum aproape 20 de ani a transformat-o pe Jen într-o fashion icon şi a devenit una dintre cele mai de succes rochii de pe covorul roşu. Cum vi se pare că arată Lopez acum, la 50 de ani, în această rochie?

Jennifer a urcat pe podium, alături de mult mai tinerele modele Kendall Jenner, Kaia Gerber, Irina Shayk, Bella şi Gigi Hadid, la Milan Fashion Week. Şi s-a bucurat de aplauzele tuturor celor prezenţi la show-ul Versace, unde a fost prezentată colecţia de primăvară-vară 2020, în cadrul Milan Fashion Week.

Jennifer Lopez, în 2019, la 50 de ani

Vedeta de 50 de ani a purtat o rochie chiar şi mai sexy decât cea cu care a făcut furori în 2000, la Premiile Grammy, unde venise însoţită de iubitul ei de-atunci, P. Diddy. Trupul divei arată foarte bine la aproape 20 de ani de când JLo a captat toate privirile pe covorul roşu. Cu picioare şi braţe bine tonifiate şi un abdomen suplu, cântăreaţa a dat clasă modelelor mai tinere decât ea, care au urmat-o pe podium.

Jennifer, în 2000, alătui de P. Diddy

Cu ce ocazie, totuşi, asemenea moment fashion? Prezenţa lui Jennifer într-un show Versace n-a fost o întâmplare. Faimoasa casă de modă marchează 20 de ani de când faimoasa rochie purtată de Lopez la Premiile Grammy, în 2000, a fost prezentată, pentru prima dată, pe podium. Astfel, JLo a urcat acum pe scenă împreună cu designerul Donatella Versace, spre încântarea publicului prezent la show, pentru a aminti de acest lucru.

Jennifer a postat un mic teaser al acestui moment fashion cu numai câteva zile înainte. Ea şi-a adus aminte, pe contul ei de YouTube, de rochia purtată la Grammy-uri, acum aproape 20 de ani: “Dintr-o dată începi să auzi un mic zumzăit… Mă gândesc că încep Premiile Grammy.”

Ce look e preferatul tău – cum arăta JLO în 2000 sau cum arată ea acum, la 50 de ani, într-o rochie aproape identică?

Dă click pe linkul de mai jos pentru a o admira pe Jennifer Lopez în rochia Versace!

https://www.instagram.com/p/B2pR8pXgiTJ/

foto - Getty Images

video - Instagram

Mai multe