Are 63 de ani, dar arată aşa! Despre cine e vorba?

18 mai 2017   News

Ar putea, oricând, concura cu un model tânăr! La cei 63 de ani, celebrul fost model a demonstrat că vârsta este doar o cifră şi că poţi arăta la fel de bine şi la a doua tinereţe.

Dacă n-aţi recunoscut-o din descrierea de mai sus, aflaţi că e vorba despre Christie Brinkley, cea care ne demonstrează de câteva decade că frumuseţea n-are nimic de-a face cu vârsta. Fostul model este la fel de sexy în prezent precum era la sfârşitul anilor `70, pe când reuşea performanţa de a avea trei apariţii consecutive pe coperta revistei Sports Illustrated.

Christy are, într-adevăr, 63 de ani, însă picioarele ei nu trădează deloc vârsta fabuloasă pe care o are. Şi ne-am convins de asta şi ieri, pe când şi-a făcut apariţia la Rockefeller Plaza, în New York, pentru a lua parte la show-ul Access Hollywood, purtând un outfit de-a dreptul sexy.

Pentru această apariţie, Christie purta o fustă mini, din piele neagră, o cămaşă semi-transparentă, şi o pereche de sandale extrem de înalte, care i-au făcut picioarele se pară interminabile. Judecând după aceste fotografii, nu putem să nu constatăm că timpul a fost blând cu Christie, aceasta părând, mai degrabă, de 35 de ani decât de 63. Nu credeţi?

Christie Brinkley (1980)

foto: Hepta

Mai multe