Are 71 de ani şi un trup de model. Actriţa care a impresionat într-o rochie mini pe covorul roşu

3 ianuarie 2018   News

S-a bucurat de o carieră de succes într-o industrie din care fac parte nume mari - industria filmului de la Hollywood. A jucat în producţii celebre ale anilor '70- '90, "Seduced By Evil", "Yesterday's Hero" sau "No Laughing Matter" fiind doar câteva dintre peliculele în care a jucat în rol principal. Acum,  la 71 de ani, este la fel de atrăgătoare ca în anii tinereţii.

A scris multe cărţi şi i-a fermecat pe fanii săi cu apariţiile sale din cele mai frumoase filme, dar nici acum nu se dă în lături de la a frânge inimile bărbaţilor. Şi nu e de mirare că se mândreşte cu felul în care arată, căci are un trup tras prin inel şi nişte picioare tonifiate, făcându-le parcă ividioase chiar şi pe mai tinerele sale colege de breaslă.

Actriţa americană Suzanne Somers, căci despre ea este vorba, a uimit cu apariţia sa într-o rochie mini la cea de-a 29-a ediţie a  Galei Premiilor Festivalului Internaţional de Film de la Palm Springs. Marţi seara, actriţa a apărut pe covorul roşu alături de soţul său, Alan Hammel, în vârstă de 81 de ani, iar ochii participanţilor au fost aţintiţi asupra picioarelor lungi şi frumoase şi a decolteului generos al blondei.

Actriţa şi-a etalat pielea bronzată şi tonifiată într-o rochie mini strălucitoare, cu mâneci lungi şi decolteu adânc, întorcând toate privirile pe covorul roşu. A fost pur şi simplu strălucitore în rochia din paiete aurii şi negre, completată de o pereche de pantofi stiletto metalici. Nici diamantele nu au lipsit de aici, Suzanne purtând cercei preţioşi, inele şi o brăţară masivă.

Foto: Getty Images

Mai multe