Are cea mai scurtă şi riscantă fustă! Khloe a eclipsat-o pe Kim

25 august 2017   News

Ani la rând, a fost cunoscută drept ”grăsuţa familiei”, în timp ce Kim se bucura de atenţia şi admiraţia tuturor, fiind ”desemnată” de toţi cea mai sexy soră Kardashian-Jenner. Ei bine, iată că acum rolurile s-au inversat.

Khloe Kardashian, noua bombă sexy a familiei Kardashian

În timp ce Kim face încă eforturi de a reveni la silueta de dinaintea sarcinelor, Khloe şi-a modelul trupul şi arată senzaţional. E drept, pentru asta a sacrificat multe ore, zile şi luni în sala de fitness, însă rezultatul este unul uluitor.

Zilele trecute, Khloe a însoţit-o pe sora ei mai mare, Kim, la un prânz în familie. Paparazzi le-au surprins pe cele două la ieşirea din restaurantul respectiv şi reacţia celor din jur a fost la unison: ”ce sexy este Khloe Kardashian!”.

E drept, la această întâlnire, Khloe purta o fustă foarte scurtă şi riscantă, de care s-a văzut nevoită să tragă din când în când pentru a nu lăsa să se vadă mai mult decât este dorit. Ea şi-a completat apariţia cu un top negru, tocuri ameţitoare, un clutch şi ochelari de soare. Ce să mai, sora mai mică a lui Kim a eclipsat-o total, aceasta fiind îmbrăcată într-un outfit şters, compus dintr-o pereche de pantaloni bufanţi, un maiou banal, şi pantofi transparenţi.

Ţinuta lui Kim

Voi ce spuneţi, arată Khloe mai bine decât Kim?

foto: Hepta

Mai multe