Aretha Franklin are cancer

9 decembrie 2010   News

După ce în urmă cu o săptămână Aretha Franklin a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, o rudă apropiată a confirmat pentru National Enquirer faptul că aceasta a fost diagnosticată cu cancer la pancreas

Celebra cântăreaţă de jazz şi blues a primit de curând vestea că suferă de cancer la pancreas.

După ce în urmă cu o săptămână Aretha Franklin (68) a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, o rudă apropiată a confirmat pentru National Enquirer faptul că aceasta a fost diagnosticată cu cancer la pancreas, despre care medicii spun că este o boală incurabilă.

Luna trecută, fanii cântăreţei au fost alertaţi de faptul că diva jazz-ului american şi-a anulat toate concertele până în mai 2011, din motive medicale. Ulterior, cotidianele au speculat că Aretha Franklin suferă de o boală cronică, fără a avea însă mai multe informaţii.

Acum, doamna muzicii americane se află în spital, sub atenta grijă a medicilor, iar familia spune că se simte bine. Totuşi, pronosticul în cazul ei e destul de sumbru, având în vedere că rata de supravieţuire este de 5-10% pentru pacienţii cu greutatea şi având vârsta pe care o are Franklin.

Foto: Northfoto

Mai multe