Ariana Grande s-a logodit cu un bărbat pe care de-abia îl cunoaşte

12 iunie 2018   News

A avut o relaţie de doi ani cu Mac Miller, însă s-a dovedit a fi una fără viitor. La foarte puţin timp de la despărţirea de acesta, Ariana Grande s-a cuplat cu Pete Davidson, care, după doar câteva săptămâni, a convins-o să meargă la altar cu el.

Ariana şi Pete s-au logodit după 4-5 săptămâni de relaţie

Aşa e în dragoste! Nu se ţine cont de coordonate! Cel puţin asta ne spune Ariana Grande, care i-a acceptat cererea în căsătorie lui Pete Davidson, după doar câteva săptămâni de relaţie. ”Fac o pereche perfectă. Nu se grăbesc la altar, totuşi. Prietenii lor sunt chiar încântaţi de cuplul lor şi-i sprijină. În plus, mamele lor s-au întâlnit deja. Şi cei doi au fost foarte deschişi vizavi de relaţia lor chiar de la început, pe social media. Sunt foarte îndrăgostiţi.”, a declarat o sursă din anturajul artistei.

Chipurile, Pete a cerut-o în căsătorie pe artista de 24 de ani săptămâna trecută, când aveau doar o lună de relaţie. De atunci, cei doi sunt în culmea fericirii şi spun, în stânga şi-n dreapta, că se vor căsători.

Şi-a arătat inelul în fotografie cu fratele şi mama sa

Nu vrem să fim cârcotaşi, dar abia aşteptăm s-o vedem pe asta! Nu de alta, dar, de regulă, ce începe furtunos, se cam încheie la fel! Cât despre inel, Pete nu s-a zgârcit! Ariana poartă pe deget un inel cu un diamant imens.

Mai multe