Ariana Grande şi Dalton Gomez s-au căsătorit. Cine e alesul artistei

17 mai 2021   News

„E adevărat, s-au căsătorit”, a confirmat reprezentantul lui Grande exclusiv pentru People.

"Ceremonia a fost una intimă şi a reunit mai puţin de 20 de persoane. Camera era dominată de dragoste. Cuplul şi cele două familii nu puteau fi mai fericiţi".

Evenimentul  a avut loc la casa cuplului din Montecito, California. "Atât Ari, cât şi Dalton iubesc Montecito. Ei petrec mult timp acolo", a spus o sursă pentru People. „Pare firesc că şi-au unit destinele la frumoasa şi istorica vilă”.

Grande, în vârstă de 27 de ani, şi-a anunţat logodna cu Gomez, un agent imobiliar în vârstă de 25 de ani, în decembrie, când a postat o fotografie cu inelul primit. Au început să se întâlnească în ianuarie 2020 şi au petrecut pandemia la casa ei din L.A. Artista a împărtăşit o colecţie de fotografii personale cu Gomez la începutul lunii aprilie. "Inima mea, mulţumesc foarte mult pentru că eşti aici!", a scris ea în dreptul pozelor pline de romantism.

Declaraţia a venit la aproximativ o lună după ce cuplul a fost surprins într-o în timpul unei întâlniri în Los Angeles. Solista şi Gomez au ales în tot acest timp să îşi păstreaze relaţia departe de lumina reflectoarelor. Cu toate astea, Dalton a apărut şi în videoclipul artistei cu Justin Bieber, „Stuck with U” .

"Familia lui Ari este foarte fericită. Toată lumea îl iubeşte pe Dalton. Este minunat", a spus o persoană din anturajul solistei.

Mai multe