Arnold, alături de fiul său, Joseph: ”Te iubesc!”

4 octombrie 2016   News

Dacă în primii ani de viaţă ai copilului nici măcar nu ştia că este fiul lui, acum Arnold este un tată foarte implicat, fiindu-i alături lui Joseph la fiecare eveniment important din viaţa lui.

Au sărbătorit împreună ziua de naştere a lui Joseph

Este vorba de fiul lui Arnold Schwarzenegger, cel care a venit pe lume în urma amantlâcului actorului cu menajera familiei. Un tână care de-abia a împlinit 19 ani şi care, deja, este copia fidelă a celebrului lui tată.

De altfel, aceasta a fost şi ocazia cu care cei doi s-au întâlnit la o bere: ziua de naştere a lui Joseph. Mândru, Arnold a şi postat o fotografie în care apare alături de fiul său, pe o reţea de socializare. ”La mulţi ani, Joseph! Eşti un student minunat, un atlet grozav. Sunt mândru de tine şi te iubesc!”, a scris actorul de 69 de ani ca descriere la fotografia surprinsă în München, la Oktoberfest.

O declaraţie curajoasă, seamn că Arnold şi-a asumat tot ce s-a întâmplat şi este pregătit să fie tată cu normă întreagă pentru Joseph. Amintim că-n trecut, actorul prefera să nu vorbească de ce se întâmplase cu douăzeci de ani în urmă cu Mildred Baena, fosta menajeră.

Joseph s-a născut în octombrie 1997, cu o lună mai devreme ca Maria Shriver, soţia actorului de pe atunci, să-i dea naştere lui Christopher, cel de-al patrulea copil al lui Arnold cu soţia sa. Mildred a decis atunci să-şi părăsească locul de muncă, după 20 de ani petrecuţi în serviciu lui Arnold, şi a ţinut secret faptul că actorul este tatăl copilului ei până când acesta avea şapte sau opt ani. De atunci, Arnold i-a întreţinut financiar pe Joseph şi pe mama sa.

foto: Instagram

Mai multe