Arnold Schwarzenegger, în pericol de moarte într-un safari în Africa de Sud

2 iunie 2016   News

A plecat bucuros într-o excursie inedită în Africa de Sud, însă a avut parte de o experienţă neplăcută. Arnold Scharzenegger a publicat un video, pe reţelele de socializare, care dezvăluia pericolul la care s-a supus în respectivul safari.

S-a apropiat şi de alte animale sălbatice

Celebrul actor a mărturisit că safari-ul s-a lăsatcu peripeţii şi că, la un moment dat, chiar s-a temut pentru viaţa lui. De altfel, video-ul postat de acesta arată cum vehiculul în care se afla actorul a fost atacat de un elefant agresiv.

Din fericire, toţi cei aflaţi din respectivul autovehicul au scăpat nevătămăţi, însă actorul recunoaşte că a fost un moment tensionat şi că toţi s-au temut pentru vieţile lor.

În imagini, se vede cum animalul sălbatic s-a apropiat iniţial de partea frontală a vehiculului, dar că după ce şoferul a încercat să se  depărteze de el, elefantul s-a îndreptat agresiv spre spatele maşinii de teren. "A fost mai tare decât într-un film; unii dintre noi s-au temut destul de tare", a comentat Arnold Schwarzenegger pe reţeaua Instagram.

I couldn't have written this safari encounter better if it was a movie. I'm absolutely in awe of these beautiful, strong animals, even though some of us had to change our pants after this. We need to stop killing them - take a photo, not a shot. Would you rather be able to experience these creatures or a hunk of ivory? I thought so. A video posted by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on May 31, 2016 at 5:27am PDT

I couldn't have written this safari encounter better if it was a movie. I'm absolutely in awe of these beautiful, strong animals, even though some of us had to change our pants after this. We need to stop killing them - take a photo, not a shot. Would you rather be able to experience these creatures or a hunk of ivory? I thought so.

A video posted by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on May 31, 2016 at 5:27am PDT

Mai multe