Arnold Schwarzenegger n-a uitat de aventura cu menajera, alături de care are un copil: „O greșeală”

2 octombrie 2023   News

„Este doar o greșeală a mea", a spus fără menajamente Arnold Schwarzenegger despre aventura sa cu menajera Mildred Baena, care a pus capăt mariajului său cu Maria Shriver în 2011.

„Țineți minte că nu e ca și cum am fi avut o dușmănie", a explicat el pentru revista People într-un interviu publicat duminică. „Nu am avut o ceartă”, a adăugat el. Din relația extraconjugală dintre Arnold Schwarzenegger și Mildred Baena a rezultat un copil pe nume Joseph, care s-a născut la 5 zile după ce fostul guvernator al Californiei l-a întâmpinat pe fiul Christopher cu Maria Shriver.

În ciuda relației extraconjugale care a pus capăt căsniciei lor, Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 76 de ani, a insistat că el și Maria Shriver, în vârstă de 67 de ani, sunt în relații bune. „Capitolul meu cu Maria va continua pentru totdeauna", a adăugat el. „Chiar dacă este o relație diferită, nu există niciun motiv pentru care să simt altceva decât dragoste pentru ea”, notează Page Six.

Starul din filmul „Terminator” a subliniat, de asemenea, că cei doi au pus întotdeauna copiii pe primul loc. „Întotdeauna am spus foarte clar că copiii nu ar trebui să sufere din cauza aventurii mele", a explicat el. „Și ea are lucrurile ei, relația ei, eu le am pe ale mele, cu Heather Milligan, dar întotdeauna comunicăm despre copii, despre sărbători, despre petrecerile de ziua de naștere și de Ziua Mamei și de Crăciun".

Cu toate acestea, o sursă a declarat pentru Page Six în luna mai că toți copiii lui Shriver "nu-l iubesc" pe fiul nelegitim al tatălui lor. „Arnold l-a tratat întotdeauna pe Joseph ca pe toți ceilalți copii ai săi - foarte corect. Dar, din nu știu ce motiv, ceilalți copii se răzbună pe Joe”, a explicat persoana din interior.

În documentarul „Arnold", produs de Netflix, s-a dezvăluit că Maria Shriver a aflat de aventura soțului ei în timpul unei ședințe de consiliere matrimonială din 2011. „Maria vrea să știe dacă ești tatăl lui Joseph", își amintește starul că i-a întrebat consilierul lor, referindu-se la copilul lui Baena, care semăna izbitor de mult cu Schwarzenegger.

„Am crezut că mi s-a oprit inima", a povestitr actorul. „Și apoi am spus adevărul". Cuplul a anunțat sfârșitul mariajului lor de 25 de ani în mai 2011. Câteva zile mai târziu, a apărut vestea că Arnold Schwarzenegger e tatăl unui copil cu menajera familiei. Divorțul lui Schwarzenegger și al lui Shriver a fost finalizat abia în 2021 deoarece nu aveau un acord prenupțial și trebuiau să rezolve o înțelegere complexă privind proprietățile.

Arnold Schwarzenegger a început să se întâlnească cu fizioterapeutul Heather Milligan în 2013. Cei doi continuă și astăzi să formeze un cuplu în ciuda diferenței de vârstă de 27 de ani. Shriver, la rândul ei, și-a refăcut viața cu analistul politic Matthew Dowd, dar se crede că s-au despărțit la sfârșitul anului 2020.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe