Arnold Schwarzenegger, operat pe cord deschis. Mesajul actorului după intervenţia chirurgicală

2 aprilie 2018   News

Arnold Schwarzenegger a îngrijorat pe toată lumea după ce s-a aflat că actorul a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe cord deschis. În vârstă de 70 de ani, starul din seria "Terminatorul", un actor desăvârşit şi un fost culturist de succes, a fost supus joi unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, după câteva complicaţii medicale.

Starul, fost guvernator al statului California, a ajuns în cursul săptămânii trecute la un spital din Los Angeles pentru a i se înlocui o valvă la inimă, dar, în urma acestei proceduri, actorul a suferit complicaţii.

Schwarzenegger a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, fapt confirmat şi de reprezentantul actorului, chiar prin intermediul Twitter: "Ieri, guvernatorul Schwarzenegger a suferit o procedură planificată la Cedars-Sinai pentru a înlocui o  valvă care a fost înlocuită iniţial ca urmare a unei malformaţii cardiace congenitale în 1997".

Iar starea de sănătate a Terminatorului pare să fie una bună după ce medicii au intervenit, purtătorul lui de cuvânt, Daniel Ketchell, informându-i pe fani că Arnold este treaz şi teafăr. De asemenea, primele cuvinte ale actorului după operaţia suferită au fost parcă decupate din filmul care l-a făcut celebru: "M-am întors!".

Foto: Arhiva OK!

Mai multe