Artiştii sunt devastaţi de vestea morţii fiicei lui Marius Ţeicu. Iată câteva declaraţii

2 august 2017   News

Marele compozitor este în doliu, după ce fiica lui, Patricia, a murit în această dimineaţă după doi ani de luptă cu leucemia.

Corina Chiriac "Sunt consternată! E durerea prea mare ca să pot spune ceva. O cunosc pe fata asta de când nici nu se născuse, de când era încă în burta Rodicăi. A crescut sub ochii noştri. Marius şi Rodica ştiu cât de mult îi iubesc, ne leagă o prietenie de 50 de ani, dar aşa ceva nu credeam că vom trăi. Mă doare aşa de tare de parcă mi-ar fi murit mie o rudă. Le doresc putere să treacă peste această tragedie şi mă rog să-i întărească Dumnezeu! Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace!"

”M-a anunţat Ionel Tudor despre această tragedie. Sunt alături de bunul nostru prieten Marius Ţeicu, ştiu cum s-a luptat ani buni fără să spună ceva despre aceste necazuri. A fost un om extrem de discret, de tăcut şi niciodată nu a vorbit de boala fetei, niciodată nu a apelat la noi cu nimic. Ne ştim de 45 de ani, a debutat practic cu mine. E un părinte impecabil şi un soţ fidel. Acum 3 luni eram la Corina Chiriac în emisiune şi-l sărbătoream pe Marius la 70 de ani. Uite cum e viaţa! E cea mai mare tragedie pe care o poate suporta un părinte”

"Dumnezeu să o ierte. Îmi pare tare rău. Am cunoscut-o pe Patricia când era mică, ulterior nu ne-am mai văzut. Cu tatăl ei m-am tot întâlnit, ştiam de la el mai multe… Dumnezeu să o odihnească în pace.”

"Sunt absolut consternat! N-am cunoscut-o personal pe Patricia… E încă un şoc care zguduie lumea muzicală… cu atâtea decese subite în ultima vreme. Condoleanţe sincere pentru Marius. În situaţiile acestea e greu să te mai exprimi. Dumnezeu să o ierte!”

"Un om care a fost toată viaţa pâinea lui Dumnezeu nu merita, tocmai de la Dumnezeu, o astfel de lovitură! Cât de mari să fi fost blestemele împotriva sa şi, mai ales, pentru ce? Omul acesta nu a făcut rău în viaţă nici măcar unei gâze... Omul drag nouă tuturor trece prin cea mai cruntă pedeapsă la care poate fi osândit un părinte. Să-i fim alături, să-l asiguram de toată iubirea noastră şi de toată compasiunea. Fie ca Patricia să aibă un drum lin spre odihnă de după lupta cumplită şi nedreaptă pe care a dus-o aici, pe pământ”.

Mai multe