“Artistul” Jean Dujardin este tată: află detaliile emoţionante!

8 decembrie 2015   News

Cu toate că este faimos şi pentru rolurile din “The Monuments Men” al regizorului Clooney şi “The Connection”, actorul francez şi-a consacrat numele datorită prestaţiei superbe din “Artistul”, filmul mut duin 2011 care-a luat 5 Oscaruri, printre cele pentru cel mai bun film şi cel mai bun actor în rol principal!

Actorul a luat Oscarul pentru cel mai bun actor pentru rolul mut din "Artistul", în 2011

Acum, în viaţa personală, Jean Dujardin se bucură nespus pentru încă o realizare emoţionantă: cea de-a fi tată. Ce-i drept, pentru a treia oară – starul de 43 de ani având deja doi băieţi, Simon (14) şi Jules (13) din căsnicia anterioară.

Jean Dujardin şi Nathalie Pechalat sunt proaspăt părinţi!

Cea care l-a făcut părinte din nou, de data aceasta a unei fetiţe, este iubita sa, Nathalie Péchalat. Fosta patinatoare pe gheaţă este mai tânără decât Dujardin cu 12 ani, dar iubirea lor a fost una intensă, care-a dat naştere rapid unei sarcini. Cei doi sunt acum părinţii unei fetiţe pe nume Jeanne, de 2,8 kg la naştere, şi au o relaţie de puţin peste un an, la scurt timp după ce starul francez s-a despărţit de fosta soţie, Alexandra Lamy, în 2013, după 4 ani de mariaj.

FOTO GETTY IMAGES

Mai multe