Aşa arată o proaspătă mămică! Olivia Wilde, un trup perfect în costum de baie

24 noiembrie 2017   News

Are 33 de ani, doi copii, iar pe mezina familiei a adus-o pe lume acum un an. Ea se numără printre norocoasele care nici măcar nu zici că ar fi fost vreodată gravide, căci arată perfect, iar asta o demonstrează cele mai noi fotografii surprinse pe o plajă din Hawaii.

Olivia Wilde se bucură de  faimă la Hollywood, dar şi de o viaţă de familie pentru care ar putea fi invidiată. Şi nu doar asta, pentru că vedeta are un corp tras prin inel cu care face senzaţie la plajă. Este 100% naturală şi arată incredibil de bine, cu un abdomen plat, un posterior bombat, picioare tonifiate şi fără pic de celulită.

O fană a costumelor de baie dintr-o singură piesă, Olivia a făcut parada modei pe plajele din Maui, Hawaii, în vacanţa pe care a petrecut-o alături de familie. A fost fotografiată din toate unghiurile, iar corpul său este fără cusur. Costumele de baie decoltate şi cu spatele gol i-au venit ca turnate, iar fotografiile surprinse în momentul în care ieşea din apă par desprinse dintr-o scenă a filmului "Baywatch".

Vedeta a ales două costum de baie, unul negru cu catarame şi barete pe spate, celălalt mai sexy, de un albastru electric, foarte decoltat şi cu spatele gol. Desigur, actriţa a apelat şi la accesori de plajă precum pălărie şi ochelari de soare, iar în fotografia cu ea întinsă pe prosop zici că este protagonista unui shooting foto incendiar.

Olivia a petrecut Ziua Recunoştinţă la plajă alături de soţul său, actorul şi comedianul Jason Sudeikis ( 42 de ani), şi de cei doi copii mici, Otis Alexander (3) şi Daisy Josephine (1).

Foto: Hepta

Mai multe