Aşa fiică, aşa... mamă! Uite ce pictorial sexy a făcut Miley Cyrus cu mama sa

14 mai 2018   News

Dacă pe Miley Cyrus o ştim prea bine, pe mama sa nu am avut ocazia s-o vedem prea des în public. Tish Cyrus este omul din umbră, care veghează întotdeauna asupra carierelor fiicelor sale, Miley şi Noah. Recent, însă, ea a acceptat să vină în lumina reflectoarelor pentru o şedinţă foto specială alături de fiica sa, Miley, dar şi de bunica acesteia.

Miley şi mama sa, Tish

De Ziua Mamei, Miley Cyrus şi-a invitat mama pentru o şedinţă foto sexy. Îmbrăcate în outfituri sclipitoare, machiate şi binedispuse, Tish şi Miley au oferit un spectacol de zile mari într-un studio foto. Cele două s-au lăsat surprinse în ipostaze sexy, care au făcut înconjurul internetului. Fanii internauţi ai cântăreţei nu şi-au putut lua ochii de la mama acesteia, Tish bucurându-se încă de o siluetă ca trasă prin inel.

Într-o altă fotografie, Miley şi Tish apar alături de bunica Loretta, care de asemenea avea un stil vestimentar extravagant. ”Trei generaţii de femei”, a notat Miley Cyrus în dreptul unei fotografii de familie, în care apare alături de bunica şi mama ei.

Mai multe