Aşa mamă, aşa fiică! Cât de sexy este fata lui Kate Beckinsale, la 18 ani

21 august 2017   News

Are 44 de ani, este super cunoscută şi are o imagine de invidiat, dar fata sa este o bombă sexy. Kate Beckinsale  este o adevărată sirenă în costum de baie, dar staţi să o vedeţi pe fiica sa! La doar 18 ani, Lily este copia perfectă a mamei sale, atât ca înfăţişare, cât şi ca sex-appeal.

Se vede clar că Lily este norocoasa moştenitoare a unei figuri de invidiat. Fiica actriţei  Kate şi a fostului său partener, Michael Sheen, îi face concurenţă mamei sale la fotografii sexy pe Instagram. Sâmbătă, adolescenta a distribuit pe contul său o fotografie în bikini care a făcut ravagii printre prietenii internauţi. Într-un costum de baie alb şi cu o talie de viespe, cu părul lung şi negru ca al mamei sale, i-a uimit pe fani, care s-au grăbit să o complimenteze: "Cu siguranţă ai urmat paşii mamei tale. Drăguţ.", "Semeni atât de mult cu mama ta!", au comentat internauţii la acea fotografie.

Kate a vorbit recent despre Lily care a crescut şi a plecat din casa părinţilor ei: "Este incredibil de înfricoşător. Dar a încetat să mă mai sperie acest lucru. Separarea este foarte grea, dar este foarte importantă", declara Kate într-un interviu pentru The Mirror.

Foto: Instagram

Mai multe