Aşa mamă, aşa fiu. Uite cum arată şi, mai ales, cum cântă fiul Nicolei VIDEO

20 decembrie 2016   News

Auzim tot mai rar de Nicola, dar l-am descoperit mai nou pe fiul ei. Fostul soţ al cântăreţei, cunoscutul compozitor Mihai Alexandru, îşi prezintă băiatul: Jonathan Alexandru, un talent incredibil.

Nicola

Nicola a fost mereu discretă în ceea ce priveşte familia sa, mai ales după divorţul de Mihai Alexandru, care şi-a refăcut rapid viaţa alături de o femeie mult mai tânără.

Mihai Alexandru

Cu toate acestea, ne face plăcere să descoperim că unul dintre cei doi copii ai lor, Jonathan, le-a moştenit talentul la muzică. Şi, pentru că este un motiv mare de mândrie, Mihai Alexandru a făcut publică activitatea fiului său, Jonathan Alexandru.

"Dragii mei este o mare bucurie pentru mine să vi-l prezint pe fiul meu, Jonathan Christian Alexandru, interpretând prima lui piesă compusă de mine. Eu zic că au ieşit minunat, atât piesa, cât şi clipul", a scris Mihai Alexandru pe pagina lui de socializare, ataşând videoclipul realizat de fiul său.

Întrebat de fani unde studiază fiul său, Mihai Alexandru a răspuns că "Jony e cel mai mic (dintre copii, n.r.) şi este student în anul 3 la Conservator, canto clasic".

Nicola are 3 copii: un băiat, Andrei,  făcut în urma unei relaţii din tinereţe, şi un fiu şi o fiică – Jonathan şi Maria, din căsnicia cu muzicianul Mihai Alexandru.

Mai multe