Aşa tată, aşa fiu! David şi Brooklyn Beckham, împreună într-o vacanţă inedită!

25 iunie 2015   News

Nu e de mirare că-l vedem pe David Beckham într-o astfel de postură. Fostul fotbalist le acordă multă atenţie fiilor săi, şi nu de puţine ori îl vedem prin oraş cu vreunul dintre ei. De data aceasta, însă, i-a venit rândul fiului cel mare, Brooklyn,

Nu e de mirare că-l vedem pe David Beckham într-o astfel de postură. Fostul fotbalist le acordă multă atenţie fiilor săi, şi nu de puţine ori îl vedem prin oraş cu vreunul dintre ei. De data aceasta, însă, i-a venit rândul fiului cel mare, Brooklyn, să petreacă ceva timp cu tatăl său.

David şi-a invitat fiul cel mare să meargă într-o mică vacanţă pe mare, pentru a petrece ceva timp împreună. Vestea vacanţei lor a ajuns şi la noi după ce David a postat câteva fotografii inedite pe conturile sale de pe reţelele de socializare.

În fotografii, cei doi poartă outfituri asemănătoare, aşa că nu e greu să ne dăm seama că Brooklyn, în vârstă de 16 ani, îi seamănă perfect tatălui său. În plus, acesta pare dispus să-i calce serios pe urme, având în vedere că deja a fost acceptat într-o echipă de fotbal pentru tineri. Şi ca să nu mai spunem că a fost în stare să-şi facă câteva tatuaje, fie ele şi false, asemenea tatălui său.

Într-o altă fotografie, care a ajuns pe reţelele de socializare, Brooklyn Beckham le-a dezvăluit fanilor internauţi că cei doi pescuiesc şi că se distrează pe cinste. Nici nu ne îndoiam!

Sursa foto: Instagram

Mai multe