Așchia nu sare departe! Fiica lui Clint Eastwood e actriță și seamănă cu Michelle Pfeiffer

4 iulie 2024   News

Francesca Eastwood e singura fiică a legendarului actor și regizor din Gran Torino și a actriței din „Titanic”, Francis Fisher, iar fanii cred că arată ca o tânără Michelle Pfeiffer.

Venerabilul cineast Clint Eastwood are cu cine se mândri! Toți cei 7 copii ai săi i-au moștenit calitățile artistice și activează fie în lumea filmului, fie în domeniul muzicii ori a modei. Dacă cel mai cunoscut dintre ei este actorul Scott Eastwood, iar pe Morgan Eastwood, mezina lui, și ea tot actriță, a condus-o recent la altar, Francesca Fisher-Eastwood, sora lor mai mică, își face și ea un nume în lumea cinematografiei.

Francesca Eastwood a devenit faimoasă în adolescență în serialul de reality TV E! „Mrs. Eastwood & Company” împreună cu mama ei și sora sa vitregă, Morgan. Fanii o asemuiesc acum cu splendida actriță Michelle Pfeiffer în anii tinereții sale, mai ales acum, când a venit vara, iar postările ei sexy ne amintesc de legendara actriță în anii săi de debut.

Blondă și cu o siluetă de invidiat, Francesca Eastwood a ținut prima pagină a ziarelor săptămâna aceasta, după ce a distribuit o fotografie cu ea într-un bikini colorat cu imprimeu cu lămâi și o cămașă în set. Fanii i-au apreciat ansamblul de vară și i-au umplut rubrica de comentarii de pe instagram cu laude.

Francesca Eastwood a jucat și în remake-ul serialuluin „Twin Peaks”, dar și în „A Violent Separation”, „Wake Up”, „Old: Prizonierii timpului” și mai recentul „Clawfoot”, lansat anul trecut.

Și, deși are doar 31 de ani, a trecut deja prin trei căsnicii. Primul, cel cu Jordan Feldstein, manager artistic și frate mai mare al lui Jonah Hill, a durat mai puțin de o săptămână, fapt pentru care mariajul lor a fost anulat. Din păcate, el a și murit patru ani mai târziu, la vârsta de 40 de ani. Nici al doilea mariaj, cel cu Clifton Collins Jr. nu a durat decât câteva luni, până când l-a întâlnit pe actualul soț, cineastul Alexander Wraith, cu care are un băiețel.

FOTO: Instagram, Getty Images

Mai multe