Asemănarea izbitoare dintre prinţul Harry şi bunicul său, prinţul Philip, în tinereţe! Fotografia care a făcut înconjurul lumii

13 aprilie 2021   News

O copertă a revistei franţuzeşti Paris Match face înconjurul lumii! Aici se află o fotografie cu prinţul Philip în tinereţe, iar asemănarea cu prinţul Harry este uluitoare.

Răposatul prinţ Philip avea o barbă roşcată, ochi albaştri şi zâmbet şăgalnic, întocmai ca tânărul Harry, mezinul cuplulul regal Charles şi Diana.

Această fotografie care apare pe coperta Paris Match este a prinţului Philip, pe vremea când avea 36 de ani.

Asemănarea a fost semnalată de fotograful regal Chris Jackson după ce a descoperit un exemplar din 1957 al celebrei revistei franceze, care îl găzduia pe copertă pe însuşi ducele de Edinburgh.

Jackson a prezentat coperta din nou, declarându-se uluit de asemănare, dar şi de fiorul unic pe care îl stârneşte o fotografie regală.

Mai mult, prinţul Harry a îmbrăcat şi el această uniformă pe care o purta şi bunicul său în fotografia din 1957. El a purtat-o în 2012, într-o ceremonie oficială, turul Diamond Jubilee din Bahamas.

Prinţul Harry va participa sâmbătă la înmormântarea bunicului său, dar deja şi-a exprimat condoleanţele şi durerea în urma pierderii, amintind că ducele de Edinburgh deborda de farmec şi inteligenţă şi că era un maestru al glumelor. Harry şi-a încheiat declaraţia cu celebrul motto al Marinei regale britanice: ”Per Mare, Per Terram.” (Pe Mare şi Pe Uscat.)

Foto: Profimedia

Mai multe