Ashley Graham a născut gemeni. Celebrul model plus size şi-a încântat fanii cu o imagine emoţionantă în timp ce-i alăptează

11 februarie 2022   News

Ashley Graham se bucură din nou de maternitate. Femeia care le învaţă pe femei să nu se ruşineze de corpurile lor a născut gemeni.

Celebrul model plus size şi-a prezentat copiii în premieră, într-o imagine emoţionantă. Ashley îi ţine la piept şi îi alăptează. Ca de fiecare dată, ea nu se ruşinează de lucrurile normale ale vieţii, ba chiar îşi celebrează trupul fiindcă a adus pe lume aceste minuni.

Modelul de 34 de ani a dezvăluit şi numele micuţilor. Malachi şi Roman se numesc gemenii. Ei vor creşte alături de primul născut al familiei, Isaac, în vârstă de 2 ani. Graham este căsătorită cu Justin Ervin şi a recunoscut că nu e uşor să ai trei copii.

”Băieţii mei sunt cea mai mare lecţie şi cea mai bună reamintire că sunt în stare să rezolv lucruri grele”, a spus modelul. ”Nu e uşor, dar merită. Încă nu pot să cred că am trei copii.”

Cum toată sarcina a fost documentată pe pagina sa de socializare, Graham a spus că vor urma şi imaginile cu ea când a născut şi călătoria postpartum.

Foto: Profimedia

Mai multe