Ashton Kutcher a lovit cu maşina un adolescent. Care a fost reacţia victimei?

23 septembrie 2018   News

Marţi, celebrul actor de la Hollywood a lovit cu maşina un adolescent care se deplasa pe un scuter. Din fericire, accidentul n-a fost unul de luat în seamă, iar victima nu avea răni serioase.

Ashton a lovit un adolescent cu maşina

Un adolescent de 19 ani, pe nume Leo Marenghi, a povestit că a fost lovit cu maşina de către Ashton Kutcher în timp ce se îndrepta spre o şcoală pentru a-i ridica pe copiii de care avea grijă. Chipurile, adolescentul i-a ieşit în faţă actorului, Ashton nereuşind să-l evite la timp. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu răni de luat în seamă.

”A ieşit imediat din maşină şi mi-a spus: <<Îmi pare rău. Nu te-am văzut. Eşti OK?>>. I-am zis că da şi l-am întrebat dacă maşina lui este în regulă. El mi-a replicat că nici nu se gândeşte la asta şi dacă sunt sigur că sunt OK. A fost foarte drăguţ în legătură cu ce s-a întâmplat. Şi deşi sunt uşor ameţit, n-am niciun os rupt, aşa că nu exista niciun motiv să mă duc la poliţie”, îşi aminteşte adolescentul, care – culmea - şi-a dorit de la Ashton doar... o fotografie.

Imediat după incident, Leo l-a rugat pe Ashton să facă o fotografie împreună, pentru a se putea lăuda pe reţelele de socializare cu ea. „Am fost lovit de o maşină astăzi. Dar e OK, căci era condusă de Ashton Kutcher”, a fost descrierea postată de adolescent în dreptul fotografiei realizate la locul faptei.

Mai multe