Ashton Kutcher ameninţă dur un hacker

17 ianuarie 2012   News

Starul din "Doi bărbaţi şi jumătate" a intrat în duel cu un hacker care i-a spart contul de Twitter. Şi este neaşteptat de răzbunător, ameninţându-l aspru pe acesta

Starul din "Doi bărbaţi şi jumătate" a intrat în duel cu un hacker care i-a spart contul de Twitter. Şi este neaşteptat de răzbunător, ameninţându-l aspru pe acesta.

"Ştiu unde locuieşti", a postat Ashton pe Twitter, adresându-i-se astfel hackerului care i-a spart contul şi a reuşit să-i acceseze toate datele personale. "Vin după tine, prietene", a adăugat el, postând şi o imagine cu o hartă unde se află locuinţa din Hawthorne, California a celui vizat.

Acesta e răspunsul lui Ashton după ce hackerul i-a folosit contul de Twitter pentru a posta informaţii false despre relaţia pe care se zvoneşte că actorul ar avea-o cu scenarista Lorene Scafaria. "Prima noapte petrecută la iubita mea @lorenescafaria. aşa că poate data viitoare luăm cu toţii micul dejun acasă la Lorene", a scris hackerul în numele lui Kutcher, ataşând şi un link către site-ul Foursquare (la care starul deţine acţiuni), unde se putea vedea o hartă cu locul unde se află casa lui Scafaria.

Ashton este, aşadar, pregătit acum să se răzbune. Şi are două motive serioase: securitatea site-ului Foursquare şi mai ales faptul că hackerul a pus paie pe foc într-o situaţie şi-aşa destul de urâtă, legată de divorţul său de Demi Moore. Pe acest fundal, exact astfel de postări despre Lorene îi lipseau - cu scenarista de 33 de ani zvonindu-se, de altfel, că Ashton a petrecut un Crăciun romantic în Italia. Lorene vine după o relaţie de doi ani (din 2009 în 2011) cu Adam Brody, starul din serialul O.C.

Foto: Daily Mail, Reuters

Mai multe