Asia Argento ar fi fost dată afară de la X Factor Italia, după ce a fost acuzată că a agresat sexual un tânăr

28 august 2018   News

Actriţa Asia Argento, care este una dintre femeile care l-au acuzat pe producătorul Harvey Weinstein de agresiune sexuală, fiind totodată şi una dintre cele mai puternice voci din campania #MeToo, ar fi fost dată afară de la X Factor Italia, unde face parte din juriu.

Asia Argento, în luna mai a acestui an

Potrivit presei din străinătate, în urmă cu doar câteva săptămâni, Asia Argento a fost la rândul ei acuzată că l-a abuzat sexual pe un tânăr, actorul Jimmy Bennett, în anul 2013, după care l-a plătit pentru a nu dezvălui ce s-a întâmplat între ei. La vremea respectivă, Jimmy avea 17 ani, iar totul s-ar fi petrecut în California, stat în care vârsta minimă pentru consimţământ sexual este 18.

Jimmy Bennett a făcut acum publice inclusiv fotografii realizate în pat, alături de Asia Argento, cu toate că actriţa a negat vehement că ar fi avut vreo relaţie cu tânărul.

În urma scandalului, Sky Italia şi FremantleMedia Italia ar fi decis să o retragă pe Asia Argento din juriul X Factor Italia, cu toate că emisiunea începe pe 6 septembrie. Deşi informaţia nu a fost confirmată încă, se pare că actriţa nu va apărea în galele live, însă va face parte din ediţiile care vor fi difuzate înainte, deoarece acea parte a show-ului a fost deja înregistrată.

Mai multe