Asia Argento se apără după ce a fost acuzată că a agresat sexual un minor. Spune că ea a fost cea abuzată!

5 septembrie 2018   News

Cunoscută ca fiind cea mai vocală actriţă care l-a acuzat de agresiune sexuală pe producătorul Harvey Weinstein, şi totodată cea de la care a pornit hashtagul #MeToo, Asia Argento este din nou în centrul unui scandal de hărţuire.

Asia Argento

De această dată, ea este cea acuzată că a abuzat sexual, în urmă cu cinci ani, un tânăr care la acea vreme avea doar 17 ani, astfel că era minor. Jimmy Bennett, cel care a făcut plângere împotriva Asiei Argento în urmă cu aproximativ două săptămâni, a făcut publice inclusiv câteva fotografii în care apare gol în pat alături de actriţă.

Deşi iniţial a negat vehement că ar fi făcut sex cu Jimmy, după apariţia fotografiilor Asia Argento şi-a schimbat complet discursul şi are o nouă strategie de apărare. Jurnaliştii de la TMZ au intrat în posesia declaraţiei pe care actriţa a dat-o la poliţie, iar cazul ar putea lua o turnură neaşteptată. Din câte se pare, ea le-a spus oamenilor legii că nu l-a agresat pe tânăr, ci ea a fost doar o victimă.

„Băiatul era foarte excitat şi a sărit pe mine. M-am blocat şi nu am ştiut cum să reacţionez. Am făcut sex cu el, dar m-am simţit foarte ciudat. Nu ştiam că este minor“, le-ar fi spus Asia Argento poliţiştilor. Ea a fost completată şi de avocatul ei, Mark Heller, care a afirmat că Jimmy Bennett făcuse o obsesie pentru actriţă încă de pe vremea când acesta avea 12 ani, astfel că tânărul a profitat din plin de momentele petrecute singur cu Asia.

Mai mult decât atât, avocatul Asiei Argento a adăugat că actriţa nu a depus în anul 2013 o plângere împotriva lui Jimmy Bennett, pentru că nu a simţit nevoie la acel moment să facă asta. În plus, Mark Heller a afirmat că Asia şi Jimmy nu au avut o relaţie sexuală, dar au avut o relaţie de prietenie la distanţă timp de mai mulţi ani.

Avocatul Asiei Argento a spus că nu actriţa este cea care l-a plătit pe Jimmy pentru a nu spune nimic despre partida de sex pe care au avut-o, ci iubitul ei, Anthony Bourdain, care nu voia ca partenera lui să fie implicată în alt scandal sexual pe lângă cel cu Harvey Weinstein. Mark Heller a adăugat că este ciudat faptul că tocmai Jimmy Bennett o acuză de agresiune sexuală pe Asia Argento, deoarece şi tânărul a fost acuzat în anul 2014 că a hărţuit o minoră, căreia i-a trimis fotografii nud.

Mai multe