Atac în Los Angeles! Câinii lui Lady Gaga au fost furaţi, iar cel care îi plimba împuşcat

26 februarie 2021   News

Lady Gaga e distrusă după ce doi bărbaţi înarmaţi l-au împuşcat pe cel care îi plimba câinii şi-au furat două dintre animalele sale de companie.

Poliţia din Los Angeles a confirmat că o serie de împuşcături au avut loc miercuri seară în West Hollywood, cu puţin timp înainte de ora locală 22:00, victima fiind transportată la spital, relatează Fox News şi The Independent.

Ofiţerul de poliţie a confirmat de asemenea pentru Fox News că doi câini din rasa Bulldog Francez - despre care se crede că i-ar aparţine artistei Lady Gaga - “au fost luaţi” în cursul incidentului.

„Gaga se roagă pentru întoarcerea lui Koji şi Gustav şi pentru recuperarea rapidă a celui care avea grijă de ei”, spune o persoană din anturajul vedetei.

Cântăreaţa oferă o recompensă de 500.000 de dolari oricui îi returnează câinii în siguranţă.

Ryan Fischer a fost internat în spital după ce a fost împuşcat în Los Angeles, în timp ce plimba buldogii vedetei. Poliţia a declarat pentru Daily Mail că tânărul de 30 de ani a fost împuşcat în piept de patru ori de doi bărbaţi cu şepci de baseball, care au şi plecat cu câinii. Poliţia a reuşit să recupereze un al treilea câine, pe Miss Asia.

Fischer era conştient când au sosit autorităţile la faţa locului, dar se lupta să respire.

Mai multe