Atunci & acum! Actorii din ”The Fresh Prince of Bel-Air” s-au reunit!

28 martie 2017   News

Cei care au urmărit cu drag în anii `90 sitcom-ul ”The Fresh Prince of Bel-Air” or să fie bucuroşi să afle că actori care au dat naştere personajelor principale s-au reunit zilele trecute.

A fost un serial de succes în anii `90

Alfonso Ribeiro este cel care a făcut publică fotografia de grup a actorilor care au jucat în îndrăgitul serial. În imaginea postată pe Instagram, pot fi recunoscuţi Tatyana Ali, Karyn Parsons, Daphne Maxwell Reid, Will Smith şi Joseph Marcell. ”Întotdeauna este o plăcere să petrec o după-amiază cu familia mea din ”Fresh Prince”.”, a fost descrierea ce însoţea inedita fotografie.

Totuşi, cel care a lipsit din acest cadru a fost James Avery, cel care l-a jucat pe unchiul Phil, actor care a decedat în 2014. ”Mi-aş fi dorit ca James Avery să mai fie printre noi pentru a completa această imagine”, a mai scris Alfons în descrierea fotografiei.

S-au reunit!

Văzându-i împreună, mulţi fani s-au întrebat dacă există vreo şansă ca acest serial de success să se reia. Ei bine, din păcate, această posibilitate a fost exclusă din start, chiar de către actorii din rolurile principale. ”De când a murit tatăl meu favorit din lume, de pe micile ecrane, adică James Avery, nu mai e nicio şansă ca ”Fresh Prince” să se reia. Noi toţi simţim că el a fost o piesă centrală, nucleul acestui serial. Fără el nu va funcţiona.”, a declarat Alfonso, acum doi ani.

foto: Instagram/arhivă

Mai multe