Atunci & acum. Iată cât de frumos a îmbătrânit Jacqueline Bisset (73)!

20 aprilie 2018   News

Are 73 de ani, dar pare neobosită. Şi la fel de frumoasă precum în anii tinereţii, pe când făcea furori în rolul lui Julie, din ”Noapte Americană”, peliculă aflată în regia lui Francois Truffaut şi recompensat, în 1973, cu un Oscar pentru cel mai bun film străin.

foto: Getty Images

Jacqueline Bisset, în tinereţe

Astăzi, Jacqueline e una dintre actriţele de referinţă din Cetatea Filmului, cu o activitate actoricească îndelungată şi de succes. Cel mai recent proiect al său este „Blue Night”, care şi-a avut premiera, ieri, la Festivalul de Film Tribeca. Acolo, celebra actriţă s-a prezentat alături de co-starurile sale, Sarah Jessica Parker şi Alison Benson, pe covorul roşu şi a reuşit să aibă o apariţie fără cusur.

Jacqueline Bisset, la 73 de ani

Siluetă fără cusur!

Îmbrăcată într-un taior de culoarea smaraldului, care îi punea în evidenţă frumoasa culoare a ochilor, Jacqueline Bisset a demonstrat că frumuseţea nu stă în vârstă ori forma corpului. Graţioasă şi zâmbitoare, actriţa este exemplul viu al tinereţii fără bătrâneţe şi al faptului că poţi avansa în vârstă fără să fii nevoită să apeleze la operaţii estetice. De altfel, actriţa, care e şi naşa Angelinei Jolie, a fost dintotdeauna una dintre cele mai frumoase femei din lume, din toate timpurile.

Mai multe