Atunci şi acum! 10 ani de la „Step Up”

12 august 2016   News

Jenna Dewan şi soţul ei, actorul Channing Tatum, au refăcut o scenă din celebra peliculă ”Step Up”, pentru a sărbători zece ani de la lansarea filmului în care s-au cunoscut şi îndrăgostit.

Ieri, Jenna a postat pe  contul ei de Instagram o imagine surprinsă în 2006, pe când ea şi acum-soţul ei filmau la pelicula care i-a făcut cunoscuţi, ”Step Up”. După cum era de aşteptat, fanii nostalgici au apreciat imediat fotografia respectivă. ”De pe platoul de filmare al peliculei ”Step Up”. Nu-mi vine să cred că s-au împlinit 10 ani de la lansare. Unde zboară timpul? Vă iubim şi vă mulţumim pentru toată iubirea arătată în aceşti ani”, a scris actriţa în vârstă de 33 de ani în dreptul fotografiei.

De pe platourile de filmare.

Ulterior, Jenna a postat şi un video în care apare alături de Chaning, în care au refăcut o scenă de dans din respectiva peliculă.

We had to. #stepup10years A video posted by Jenna Dewan Tatum (@jennaldewan) on Aug 11, 2016 at 4:03pm PDT

We had to. #stepup10years

A video posted by Jenna Dewan Tatum (@jennaldewan) on Aug 11, 2016 at 4:03pm PDT

Amintim că cei doi s-au căsătorit în iulie 2009 şi că s-au cunoscut tocmai pe platoul de filmare al filmului ”Step Up”. Acordând un interviu pentru revista ”GQ”, în iulie 2015, Channing declara că el şi Jenna s-au sărutat pentru prima dată în film şi că acolo şi-au consolidat relaţia. ”Eram practic împreună în film. E foarte interesant de ştiut că noi ne-am sărutat pentru prima dată la filmări. (...) Am filmat împreună şi când ne-am întors în Los Angeles eram împreună. Apoi am rămas aşa până astăzi.”, declarase pe atunci actorul. Jenna şi Channing au o fetiţă pe nume Everly, în vârstă acum de trei ani.

Mai multe