Atunci şi acum! Cum arată „Barbie Girl“ din trupa Aqua, la 42 de ani?

8 decembrie 2015   News

I'm a Barbie girl, in the Barbie world, Life in plastic, it's fantastic!… N-o zicem noi, o ziceau cei din celebrul grup pop norvegiano-danez Aqua. De la jumătatea anilo ’90 şi până pe la începutul anilor 2000, Aqua a dominat

I'm a Barbie girl, in the Barbie world, Life in plastic, it's fantastic!… N-o zicem noi, o ziceau cei din celebrul grup pop norvegiano-danez Aqua. De la jumătatea anilo ’90 şi până pe la începutul anilor 2000, Aqua a dominat topurile cu piese precum Barbie Girl sau My Oh My şi videoclipurile pline de culoare, aferente acestora.

Iar cea care se confunda în aceste clipuri chiar cu celebra păpuşă Barbie era solista norvegiană Lene Grawford Nystrøm-Rasted, o cântăreaţă foarte frumoasă, de altfel.

Fumoasă este şi acum, când a trecut de prima tinereţe şi a ajuns la vârsta de 42 de ani, ani pe care nu-i arată deloc.

În rest, muzica a rămas o constantă în viaţa Lenei, care, după o carieră solo, a revenit în trupa care i-a adus succes, în ceea ce se vrea a fi o reuniune. În plus, Lene este şi unul dintre juraţii concursului de talente The Voice of Norway.

Mai mult, Lene chiar s-a căsătorit cu unul dintre membrii trupei Aqua, danezul Søren Rasted, în 2001. Cei doi au doi copii, o fiică, India, şi un fiu, Billy.

Mai multe