Atunci şi acum! Meg Ryan şi Tom Hanks, după 18 ani de la filmul ”You`ve got mail”

7 septembrie 2016   News

Au fost co-staruri în filmul ”Joe Versus the Volcano” (1990), în ”Sleepless” (1993), şi-n ”You`ve got mail” (1998). Iar acum, la 18 ani de la ultimul lor succes cinematografic, s-au întâlnit, fără să vrea, în studioul emisiunii ”Good morning, America”.

Tom Hanks, amuzat că a întâlnit-o în felul acesta pe Meg Ryan

Tom Hanks a avut o surpriză de proporţii atunci când, invitat fiind pentru a-şi promova filmul ”Sully”, a dat nas în nas cu Meg Ryan, care urma să intre în direct imediat după ce el părăsea platoul de televiziune. Actriţa fusese, de asemenea, invitată să-şi promoveze cea mai recentă peliculă, în cazul ei ”Ithaca”, unde şi-a făcut debutul regizoral.

În filmul ”You`ve got mail”, din 1998

Amuzat de întâmplare, Tom a glumit cu realizatoarea emisiunii şi i-a spus că ediţia ar fi fost mai reuşită dacă ar fi invitat-o în platou şi pe Meg, făcând astfel o reuniune a celor mai iubiţi actori. ”Vă spun, aţi fost la un pas de a avea în platou cel mai iubit cuplu de pe micile ecrane. Cine face emisiunea asta?”, a glumit actorul.

Ulterior, acesta a dorit să-i transmită un mesaj lui Meg, care atunci se afla pe covorul roşu, în faţa studioului, dând mâna cu fanii. ”Te iubesc, scumpo! O să te găsesc eu. O să te aştept. O să ne întâlnim în parc. Hai să mergem să mâncăm hotdogi la chestia aia, şi o să ne cunoaştem din nou”, a ţipat Tom din studio.

Meg Ryan a intrat în platou după ce Tom l-a părăsit

Ulterior, Meg a mărturisit că Tom a ajutat-o şi la cea mai recentă peliculă, ”Ithaka”, actorul jucând un rol secundar. ”Mi-a făcut cel mai nebunesc favor. A filmat o zi întreagă. După aceea, mi-a strâns toată echipa de filmarea şi le-a zis că este fericit să-i cunoască şi că le mulţumeşte pentru că mă ajută. Este adorabil!”, a declarat actriţa.

Primul film în care au jucat împreună

foto: ABC, cinemagia

Mai multe