Atunci şi acum. (S)expiraţii de la Hollywood

18 august 2017   News

Cândva erau într-o formă demnă de statutul de sex simbol. Mai puţin Matthew Perry, care e drept că n-a fost niciodată slim. Dar acum a exagerat. Şi el, şi ceilalţi.

Vin Diesel

Atunci :)

Acum :(

După 15 ani în care şi-a expus muşchii în seria Fast and Furious, are şi omul dreptul să se relaxeze cu câteva beri, nu? Să sperăm că va putea să-şi revină pentru cele două noi filme din serie care-l aşteaptă.

Gerard Butler

Atunci :)

Acum :(

Au trecut 11 ani de când striga „This is Sparta!“ în cea mai bună formă a sa, în pelicula 300. Adică să-l iertăm fiindcă are 47 de ani? Nici vorbă. Ne plânge inima că Gerry nu se poate ţine de statutul de sex simbol.

Matthew Perry

Atunci :)

Acum :(

De ani de zile, starul de 47 de ani din Friends se menţine în fluxul ştirilor cu câteva kilograme în plus anual. N-a făcut excepţie nici anul acesta, când a ales o vacanţă în Mexic...

Russell Crowe

Atunci :)

Acum :(

În 2000 făcea senzaţie în Gladiatorul. La 52 de ani nu mai are legătură cu Maximus Meridius. E drept, însă, că n-a fost niciodată genul sportiv. Iar Russell nu şi-a construit cariera pe fizic. Dar să se oprească, totuşi, odată din îngrăşat!

Foto: guliver/rex features/splash news, hepta

Mai multe