Au cheltuit o avere ca să-şi schimbe înfăţişarea! La ce sumă s-a  ridicat „investiţia” lor?

13 octombrie 2017   News

În showbiz, fizicul primează! Şi lecţia asta o ştiu prea bine toţi cei care îşi încearcă norocul în muzică sau film, încercând neîncetat să aducă îmbunătăţiri aspectului lor. Cine a reuşit şi cine a dat greş şi, mai ales, ce bani au cheltuit pe operaţiile lor estetice?

Kim Kardashian

Jură pe tot ce are mai sfânt că, în afara de puţin Botox, nu şi-a îmbunătăţit cu nimic înfăţişarea, însă minte de stinge. Specialiştii esteticieni ţin să o contrazică pe Regina reality show-urilor, deoarece procedurile pe care şi-a le-a făcut sunt cât se poate de vizibile.

Astfel, prin 2011, şi-a făcut o rinoplastie şi o modelare a bărbiei. După care şi-a făcut injecţii cu grăsime în posterior, ceea ce i-a scos de pe card în jur de 6.700-7.500 de dolari. După ce a născut-o pe North, cu siguranţă că şi-a transferat grăsimea de pe abdomen fix pe şolduri şi coapse, procedură care costă în jur de 20.000 de dolari. Îşi face constant cu laser conturul părului, pentru a nu avea fire rebele ieşite din coc sau coadă, în schimbul a 350-1000 de dolari. Iar fillerele faciale sunt estimate la o sumă între 300 şi 700 de dolari şi sunt actualizate cam o dată pe an.

Demi Moore

În tinereţe

Natura n-a ajutat-o prea mult pe fosta soţie a lui Bruce Willis, aşadar actriţa s-a văzut nevoită să facă tot ce i-a fost în putinţă pentru a arăta cât mai bine într-o lume dominată de frumuseţi remarcabile. Astfel, şi-a pus implant mamar, fillere faciale, a apelat la liposucţie şi la operaţie cu laser pentru revitalizarea pielii genunchilor. Toate acestea s-au ridicat la 400.000 de dolari! În 2014, a recunoscut singură că şi-a adus numeroase îmbunătăţiri corpului, dar nu şi feţei. Hmmm!...

În prezent

Michael Jackson

De la ce a plecat...

Regretatul Rege Pop a spus lumii întregi că şi-a operat de două ori nasul pentru a putea respira şi mai bine şi pentru a atinge note mai înalte. Dar doar atât! Experţii sunt, bineînţeles, de altă părere! Se pare că nasul lui a suferit atâtea intervenţii că era pe punctul de-a se prăbuşi complet cartilagiul (asta dacă mai avea aşa ceva!). Mai mult de-atât, şi-a pus gropiţă în bărbie, şi-a albit pielea, şi-a tatuat sprâncenele şi şi-a conturat buzele, şi-a făcut injecţii cu fillere, şi-a mărit ochii prin metode chirurgicale şi cine ştie câte altele?!...

... şi la ce a ajuns.

Cher

Are 71 de ani!

Şi la ea transformarea e cât se poate de evidentă, având în vedere că, la începutul carierei muzicale, era o fetişcană cu dantura strâmbă, buzele subţiri şi nasul cam prea mare şi inestetic. Astfel, diva absolută a ştiut că o transformare fizică radicală era necesară şi s-a pus pe treabă!

Arată mai bine ca-n tinereţe!

Chiar ea a declarat că prin 1985 şi-a început şirul nesfârşit de operaţii estetice, după ce s-a văzut în filmul Mask şi s-a crucit. Şi-a corijat nasul, şi-a îndreptat dantura, şi-a pus silicoane şi şi-a făcut mai mult lifting-uri faciale. A cheltuit, aşadar, în jur de 750.000 de dolari pe toate îmbunătăţirile aduse fizicului ei şi putem spune că a meritat fiecare cent!

Tori Spelling

Bustul n-arată nici în ziua de azi bine...

A avut bani cât să-i poată întoarce cu lopata şi atunci de ce să nu profite de ei?! După ce a făcut-o tăticul (regretatul producător hollywoodian Aaron Spelling) faimoasă, s-a gândit blondina că poate arăta mai bine. Şi suntem de acord că era loc de mai bine, însă nu ştiu cum de a reuşit să nu prea îşi îmbunătăţească aspectul.

Astfel, şi-a făcut un implant mamar care a fost un eşec lamentabil şi nici curăţarea chimică şi cu ajutorul laserului a tenului nu i-a adus deloc îmbunătăţiri feţei. De fapt starleta e posibil să fi încercat să repare greşelile estetice ale unor medici cu... alte greşeli la fel de grave. Cam ca la MJ!

Mai multe