Au divorţat, în sfârşit! Despre ce cuplu de actori este vorba

3 august 2016   News

Pentru unele cupluri de vedete, divorţurile se pronunţă foarte repede sau foarte târziu. Pentru cei doi actori de comedie de la Hollywood, procesul de separare legală a durat aproape 4 ani de la despărţire.

Vorbim de una dintre cele mai talentate comediante, Amy Poehler – starul din serialul “Parks and Recreation” - şi Will Arnett, tot actor de comedie, care au pus punct celor 9 ani de mariaj în 2012 şi cărora li s-a aprobat oficial dizolvarea mariajului la Curtea Superioară din California, vinerea trecută.

Amy Poehler & Will Arnett

Amy (44) şi starul din serialul “30 Rock” au ales custodia comună a celor doi copii ai lor Archibald (7 ani) şi Abel (6 ani), dar şi să nu plătească nimeni pensie alimentară sau cheltuielile partenerului.

În cadrul acestui cuplu faimos, divorţul nu a rămas un secret. Blondina de 44 de ani a lansat chiar o autobiografie în care a menţionat: “Când treci printr-un divorţ, te simţi foarte singur, deşi ţi se aminteşte constant de societate că divorţul a devenit atât de comun. Nu ai voie să te simţi special, dar nimeni nu ştie clar cât de mult suferi”, alegând să-i fie recunoscătoare fostului ei soţ pentru cei doi băieţei pe care îi cresc împreună. “Nu cred că o căsnicie de 10 ani e un eşec, dar divorţul e naşpa”.

Amy Poehler & Nick Kroll

Din fericire pentru cei doi comedianţi, şi-au găsit deja alte iubiri după iubire – în feluri diferite. Amy s-a îndrăgostit şi cuplat cu un coleg de breaslă din “Parks and Rec” – Nick Kroll (38), cu care a fost 2 ani de zile, până în octombrie.

Will (46) a devenit un cuceritor în serie, conform lui Megan Fox – cu care a jucat în Teenage Mutant Ninja Turtles. Obişnuia să iasă la întâlniri foarte mult, iar la fiecare două săptămâni avea o nouă iubită. Le aduce la filmări, păreau din ce în ce mai tinere pe măsură ce trecea timpul”. În 2015, însă, a făcut un cuplu superb timp de 6 luni cu starul din alt serial, “Arrested Development” – cu o blondină de 28 de ani, Arielle Vandenberg, până în iunie. Printre alte cuceriri s-au numărat şi Erin David, Katie Lee.

Arielle Vandenberg - fosta lui Will Arnett

Pe Amy Poehler a cunoscut-o în 1996, când ea era în trupa de improvizaţie Upright Citizens Brigade, dar abia în 2000 au început să aibă o relaţie. Will a mers pe urmele iubitei sale spre New York, unde au cunoscut faima. S-au căsătorit în 2003.

FOTO GETTY IMAGES

Mai multe