Au făcut sex de-abia după nuntă. Ce vedetă a dezvăluit asta?

8 iulie 2016   News

În primul rând, e de admirat faptul că mai există persoane care se ”păstrează” pentru noaptea nunţii. Că nu e tocmai o informaţie pe care s-o fluturi în faţa tuturor, mai ales când eşti celebru, e o altă treabă.

Ciara şi Russell

Ieri, Ciara şi Russell Wilson s-au căsătorit religios, într-un castel somptuos din Londra. Şi cum era de notorietate faptul că cei doi nu întreţinuseră relaţii sexuale până să se căsătorească (Rusell fiind virgin), fanii au vrut să ştie dacă s-a schimbat ceva la capitolul acesta.

Ei bine, da. Cântăreaţa a fost mai mult decât deschisă cu fanii săi şi le-a dezvăluit că noaptea nunţii a fost aşa cum şi-a imaginat şi că, într-adevăr, a făcut sex cu noul ei soţ.

Într-un video postat pe Snapchat, Ciara a mărturisit că a avut o noapte de pomină, iar soţul ei poate fi auzit pe filmare cum spune că-şi mai doreşte astfel de nopţi. ”Baby, ştii ce o să facem deseară. Dacă e vorba de ceea ce-am făcut aseară, atunci vreau să facem de nenumărate ori”, sunt declaraţiile fără perdea ale celor doi soţi.

Mda, mai e ceva de spus? Au spus fanii lor, oricum, felicitându-l pe Russell pentru pierderea virginităţii!

Comentariile postate de fanii internauţi

Mai multe