Au milioane de dolari, dar vor mai mult! Vedete care au vrut pensie alimentară

5 iulie 2016   News

Amber Heard de la Johnny Depp

Actriţa, care a intentat divorţ de Johnny Depp în mai, după un an şi câteva luni de la nuntă, a pretins o sumă de bani de 50.000 dolari lunar de la star, pentru o perioadă temporară. Cei doi nu au avut contract prenupţial, iar averea lui Depp se ridică la fabuloasa sumă de 400 mil. $, faţă de cei 9 mil $ ai lui Amber. După săptămâni întregi în care a fost blamată în presă pentru pretenţiile ei financiare, văzute ca şantaj, şi-a retras cererea în tribunal.

Guy Ritchie de la Madonna

Un alt bărbat în goana după bani a fost şi regizorul britanic, care a dorit de la fosta nevastă o sumă frumuşică post-divorţ, în 2008. Deşi are o avere consistentă de 150 mil. dolari, Guy a primit înttre 72 şi 96 mil. dolari de la cântăreaţă. Pentru că şi-a permis! Şi, deşi Madonna a negat public, avocatul ei a recunoscut plata.

Ryan Sweeting de la Kaley Cuoco

Ryan şi Kaley

Când actriţa din Big Bang Theory s-a despărţit de tenismanul Ryan Sweeting, în 2015, după un an şi 9 luni de căsnicie, acesta a decis ca, după divorţul oficial din mai 2016, să primească bani ca rentă viageră. Pentru că averea de 2 mil. $ a sportivului nu se compara cu averea de 45 mil. $ a starului. Ce-a primit de la Kaley? 165.000 dolari ca ajutor financiar, cât şi taxele legale de 55.000 dolari.

Demi Moore de la Ashton Kutcher

Cu 150 mil. $ în conturi, bruneta tot a dorit milioane de la soţul care a părăsit-o pentru altă actriţă mai tânără. Aşa că divorţul dintre cei doi a fost lungit încă din 2011 până când apele s-au calmat între ei. Oricum, deşi Ashton valora cam tot pe-atât (140 mil. dolari), judecătorul cazului divorţului i-a refuzat lui Demi cererea.

Melanie Griffith de la Antonio Banderas

O altă vedetă părăsită pentru o femeie mai tânără: Melanie a reuşit să facă în aşa fel încât, deşi are o avere de 20 mil. de dolari, să primească 65.000 de dolari lunar de la Antonio (care are 45 mil. dolari). Averea lui e considerabil mai mare pentru că este jucător profesionist de poker.

Pamela Anderson de la Rick Salomon

Rick şi Pamela

Blonda sexy a dorit, după divorţul din 2015, să primească rentă viageră de la fostul ei soţ. Şi i-a reuşit, primind 1 milion de dolari din cele 16 milioane deţinute de Rick.

 FOTO HEPTA, INSTAGRAM, GETTY IMAGES

Mai multe