Au primit pe lume primul lor copil! Despre ce cuplu e vorba?

30 noiembrie 2015   News

Am fost surprinşi să aflăm că deja au adus pe lume primul copil al lor, căci mămica în cauză nici n-a arătat o sarcină foarte proeminentă, dată fiind condiţia sa fizică intens lucrată. Vorbim de un cuplu mai puţin activ în lumina reflectoarelor: rapperul Ice-T şi soţia sa, Nicole “Coco” Austin, care au devenit părinţi sâmbătă.

O familie fericită! Cei doi au primul copil împreună!

Odrasla lor, Chanel Nicole, a fost născută după-amiaza, în Englewood, New Jersey, cu trei săptămâni mai devreme decât se aşteptau. Coco a postat o fotografie cu nou-născuta sa pe Twitter: “Surpriză! Iată cine a sosit mai devreme! Bine ai venit, Chanel Nicole. O frumoasă fetiţă de 2,6 kg!”. Un mesaj emoţionant a transmit şi Ice-T, în vârstă de 57 de ani, tot pe Twitter: “Doamnelor şi domnilor! Permiteţi-mi să o prezint lumii pe Chanel de 2,6 kg. Dragostea e Dragoste”.

Aceasta este fiica lor, născută acum 2 zile: Chanel Nicole!

Este primul copil al starletei voluptuoase de 36 de ani, dar al treilea pentru soţul ei rapper: o fiică, LeTesha, 39 de ani, şi un fiu, Ice Tracy Marrow, de 23 de ani, cu foste două iubite.

NEW YORK, NY - OCTOBER 22: Ice-T and Coco attend David Tutera's CELEBrations: Ice-T & Coco's Pre-Birthday Party For Baby Chanel at Cedar Lake Events on October 22, 2015 in New York City. (Photo by Rob Kim/Getty Images for WE tv)

FOTO Getty Images, Twitter, Instagram

Mai multe