Au recunoscut că şi-au mărit sânii: ce vedete şi-au pus implanturi?

22 ianuarie 2016   News

Multe celebrităţi refuză să admită că şi-au făcut operaţii estetice, suferind încă de pudibonderie. Doar că, în lumea lor, nu prea are ce căuta această pudibonderie. Cele care ştiu că în multe cazuri e mult mai bine să fii sincer şi deschis cu alegerile tale au şi făcut-o, când a venit vorba de implanturi mamare. Ce femei celebre şi-au mărit sânii şi au recunoscut asta?

Rapperiţa Iggy Azalea (25): “Acum patru luni, mi-am mărit sânii! M-am gândit la asta toată viaţa mea. Şi am decis să nu fac din asta un secret”, a spus ea pentru Vogue.

Înainte şi după

Actriţa Kaley Cuoco (30): “N-aveam sâni! Iar implanturile au fost cel mai bun lucru pe care puteam să-l fac. Mereu m-am simţit disproporţionată. Iar implanturile mă fac să mă simt mai încrezătoare în corpul meu. Nu e că voiam să fiu un star porno sau să fiu sexy”, a mărturisit ea pentru Redbook despre operaţia pe care-a urmat-o la 18 ani.

Acum şi, apoi, acum 13 ani

Cântăreaţa Kelly Rowland a recunoscut că s-a gândit la mărirea sânilor 10 ani înainte să facă pasul.

Artista se simte mai bine acum, cu bustul mărit

Starleta Kourtney Kardashian (36) a admis că, în tinereţe, a apelat la mărirea sânilor, trecând de la cupa B la cupa C: “A fostr prosteşte din partea mea. A fost pur şi simplu un moft într-o zi banală”, a spus bruneta pentru UsWeekly.

Operaţia de mărire de sâni a făcut-o la 19 ani

Actriţa Denise Richards şi-a pus implanturi la 19 ani, dar doctoral ei a pus implanturi mai mari decât ar fi dorit ea. Tot pentru UsWeekly, a recunoscut că mai bine nu apela la operaţii estetice.

Actriţa are un bust foarte generos

FOTO GETTY IMAGES

Mai multe