Au trădat şi n-au plecat! Vedetele şi scandalurile din aşternuturi

5 decembrie 2020   News

Scandalurile din aşternuturi nu i-au determinat pe partenerii acestor vedete să spună Adio! Iată cele mai răsunătoare adultere VIP.

Ozzy & Sharon Osborne

În ceea ce-i priveşte pe cei doi, adulterul era la ordinea zilei, iar Sharon (68) a fost de nenumărate ori la un pas de a-i pune-n faţă actele de divorţ. „Nu a fost vorba doar de o singură femeie, au fost şase: o adolescentă rusoaică, o maseuză britanică, Chef-ul nostru... mai multe“, declara, umilită, vedeta. Lovitura de graţie a fost, însă, relaţia paralelă, ce a durat patru ani, cu hairstilista Michelle Pugh, despre care Sharon a aflat atunci când Ozzy (71) i-a trimis chiar ei un SMS din greşeală, ce era destinat amantei. Cei doi s-au despărţit în 2016 şi s-au împăcat după ce solistul Black Sabbath s-a tratat de dependenţa de sex.

Kevin Hart & Eniko Parrish

N-a fost nimic amuzant în confesiunea comediantului ce făcea referire la faptul că a înşelat-o pe frumoasa lui soţie chiar în perioada în care aceasta era însărcinată cu primul lor copil. Hart (41) şi-a cerut public scuze în 2017, după apariţia unei casete în care era surprins făcând sex cu modelul Mantia Sabbag. Soţia lui, Eniko (36) a decis să-şi ierte partenerul de viaţă, făcând şi al doilea copil cu el, deşi actorul declarând că în ceea ce priveşte consecinţele actelor sale, discuţiile n-au fost „ca o plimbare-n parc“ între ei.

Jada Pinkett & Will Smith

Dacă, iniţial, actriţa a negat vehement zvonurile legate de aventura cu prietenul fiului ei, August Alsina, anul acesta s-a decis să facă lumină şi să admită acest derapaj amoros. Jada (49) a pus totul pe seama faptului că Will nu o mai dorea, declarând în cadrul emisiunii ei Red Table Talk: „A fost cu siguranţă o relaţie. Su­feream foarte mult“. Amantlâcul a avut loc în 2016, când între ea şi Will (52) apăruseră mai multe probleme ce s-au soldat cu o despărţire temporară. Între timp, au decis să nu pună capăt maria­jului lor de 23 de ani, declarând: „Mergem mai departe împreună, murim împreună. Mariaj cu pro­bleme până la capăt!“

Dominic West & Catherine Fitzgerald

Mariajul de 10 ani al actorului din The Affair părea de neclintit. Soţia lui preferă să stea departe de bliţurile fotografilor sau de apariţiile în public şi a încercat şi de data asta să nu epateze. Cei doi au patru copii împreună, iar căsnicia lor a fost pusă la încercare după apariţia unor fo­tografii cât se poate de explicite în care Dominic şi Lily James, partene­ra lui din The Pursuit of Love, au fost surprinşi sărutându-se pe străzile Romei. După ce au postat o declaraţie prin care susţineau: „Legătura noastră e solidă şi suntem încă împreună“, un nou set de fotografii le-a zguduit liniştea şi se pare că, de data aceasta, definitiv.

Mai multe