Audiţii celebre: cum arătau Brad Pitt, Leo DiCaprio şi alţii, înainte de marile roluri!

12 august 2014   News

Marii actori precum Tom Cruise ori Robert De Niro, dar şi Scarlett Johansson şi Emma Stone, au avut audiţii emoţionante sau amuzante înainte de-a primi rolurile care le-au schimbat viaţa.

De câteva zile, un clip a ajuns viral pe Youtube, dată fiind proeminenţa personajelor sale: marii actori precum Tom Cruise ori Leonardo DiCaprio, dar şi femeile celebre precum Scarlett Johansson şi Emma Stone, au avut audiţii emoţionante sau amuzante înainte de-a primi rolurile care le-au schimbat viaţa.

În montajul realizat cu casetele de audiţii ale acestora, lansat pe 7 august online, ni-l prezintă şi pe Brad Pittîn 1991, pentru Backdrift al lui Ron Howard, cât şi pe DiCaprio la 8 ani, dând reprezentaţie pentru The Outsiders, un serial TV din 1990.

La fel, Robert De Niro a primit rolul din The Godfather, iar Jimmy Fallon, pentru emisiunea Saturday Night Live şi Tom Cruise pentru Risky Business.

Nici vedetele Disney n-au scăpat de audiţii: Selena Gomez, Lindsay Lohan ori Miley Cyrus arătau cu totul altfel la probele pentru Wizards of Waverly Place, The Parent Trap ori Hannah Montana.

O avem şi pe frumoasa Scarlett Johansson, la 11 ani, când încerca rolul lui Judy Sheperd în Jumanji, dar care a fost învinsă de Kristen Dunst.

Îi mai avem pe Alyson Hannigan pentru American Pie, Emma Stone pentru Easy A, James Franco pentru Freaks and Geeks, Hugh Laurie pentru House şi mulţi alţii

Clipul cu audiţiile vedetelor de Hollywood este următorul

Mai multe