Augustin Viziru e marele câştigător de la "Ferma" 2020. A plecat acasă cu premiul în valoare de 50.000 de euro şi titlul de "fermierul anului"

3 decembrie 2020   News

Elena Chiriac, Andrei Stoica şi Augustin Viziru au luptat în finala de la "Ferma". Unul singur e învingătorul, unul singur a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Augustin Viziru e căştigătorul, el e fermierul anului 2020. 

Augustin Viziru e marele câştigător de la "Ferma" 2020. Ultimul joc l-a avut împotriva bunei lui prietene şi colege, Elena Chiriac. S-au susţinut pe tot parcursul emisiunii şi amândoi au concurat în marea finală. Actorul a făcut faţă cu brio tuturor probelor, cu tact , răbdare şi perseverenţă. A demonstrat cât de puternic este şi a câştigat. 

A luptat şi a ieşit învingător! Toţi colegii l-au îmbrăţişat când a ridicat trofeul, dar mai ales Elena, colega lui.

"Trofeul este pentru fetiţa mea. Tot ce mai contează în viaţa asta pentru mine este fetiţa mea, familia mea.", a declarat Augustin Viziru la "Ferma" .

Augustin Viziru, în lacrimi: ”A ştiut că am nevoie de el şi a apărut”

Augustin Viziru nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile după câştigarea finalei de la Ferma. Orăşeni vs. Săteni. Actorul le-a mulţumit tuturor pentru perioada petrecută în concurs şi pentru faptul că l-au susţinut, mai ales după experienţa petrecută în primul sezon. ”Fermierul anului” nu a omis să îi adreseze câteva cuvinte emoţionante şi mamei, care a fost acolo, alături de el, însă momentul cu adevărat emoţionant a fost acela în care a adus vorba despre tatăl său şi despre o întâmplare care s-a petrecut în timpul concursului.

"Nu l-am visat niciodată pe tata până acum. Zilele trecute, după orele de muncă, am ieşit afară să mă odihnesc. Am închis ochii şi l-am văzut pe tata. Am ştiut că e alături de mine"

Foto: Pro TV

Mai multe