Auriu şi argintiu! Look metalic pe covorul roşu!

31 decembrie 2014   News

Anul acesta vedetele au strălucit la propiu pe covorul roşu. Înainte ca marsala să fie nuanţa preferată de vedetele de la Hollywood, look-ul metalic a fost cel care a caracterizat cele mai reuşite vestimentaţii de pe covorul roşu. Iată, astfel, o galerie

Anul acesta vedetele au strălucit la propiu pe covorul roşu. Înainte ca marsala să fie nuanţa preferată de vedetele de la Hollywood, look-ul metalic a fost cel care a caracterizat cele mai reuşite vestimentaţii de pe covorul roşu. Iată, astfel, o galerie cu rochii cu paiete, efecte metalice şi accesorii sofisticate, purtate de cele mai îndrăgite staruri de peste Ocean!

Kate Hudson

În look-ul adoptat de frumoasa actriţă regăsim toate ingredientele unei vestimentaţii de succes! Bijuterii potrivite, rochie care pune perfect în evidenţă linia corpului şi un make-up pe măsură. Rezultatul: Glam diva!

Click pe următoarea!

Cate Blanchett

Vedeta a optat pentru o rochie diafană, desprinsă parcă dintr-o poveste cu prinţese. Aplicaţiile pe dantela semitransparentă creează un efect spectaculos. Atât coafura, cât şi machiajul au fost în concordanţă cu ţinuta aleasă.

Solange Knowles

Sora cântăreţei Beyonce a ales o rochie superbă, aurie, care i-a venit de minune. Stilul minimalist al bijuteriilor a completat perfect look-ul vedetei.

Miranda Kerr

Ce mai e despus la vederea acestei fotografii? Miranda Kerr a fost o adevărată apariţie pe covorul roşu, în această rochie argintie.

Sofia Vergara

Nici nu-i de mirare că Sofia Vergara a ales această rochie. Uşor sexy, vedeta şi-a asigurat prin această ţinută un loc la categoria cele mai spectaculoase apariţii.

Rita Ora

Nici ţinuta cântăreţei Rita Ora nu este de neglijat. Crăpătura de pe un picior îi dă vedetei un aer sexy şi totodată sofisticat.

Mai multe