Aventura care a distrus primul mariaj al lui Mariah Carey: „Am scris cântece despre el, dar n-a fost marea dragoste a vieţii mele”

25 septembrie 2020   News

Diva de 50 de ani a început să facă destăinuiri despre trecutul ei amoros, mai exact despre aventura extraconjugală pe care a avut-o când era măritată cu Tommy Mottola (71).

Mariah a recunoscut că întâlnirea cu Derek Jeter, în anii '90, a fost ceea ce a determinat-o să-şi încheie prima căsnicie. Când şi-a început aventura cu faimosul jucător de baseball, Carey era căsătorită cu directorul muzical care o descoperise, Tommy Mottola. Într-un interviu cu Oprah Winfrey, care urmează să fie difuzat pe micul ecran, cântăreaţa a vorbit surprinzător de degajat şi detaliat despre infidelitatea ei.

“El a fost catalizatorul, cel care m-a determinat să-mi închei relaţia cu soţul meu...”, a mărturisit Mariah. „Ne-am întâlnit şi chiar am scris cântece despre el, dar sincer vă spun că nu cred că era ceva de genul <O, Doamne Dumnezeule, el este marea iubire a vieţii mele!>. La acea vreme, credeam că el era marea iubire la vieţii mele, pentru că nu-mi imaginam că puteam să întâlnesc pe cineva care nu ar fi fost... Cert e că el m-a determinat să-mi închei mariajul şi cred că a fost un lucru bun. Familia lui avea o viziune asupra vieţii sănătoasă şi ei mi-au schimbat punctul de vedere.” În ce sens?

Explicaţiile divei

„A fost o chestie rasistă. Mama lui e irlandeză şi tatăl lui e negru”, a dezvăluit căntăreaţa care are, de ademenea, o mamă irlandeză şi un tată de culoare. „Mie îmi părea că el arăta foarte ciudat, nu-mi dădeam seama ce era”, a continuat diva.

“A fost foarte bine pentru mine să întâlnesc o familie normală, care arăta ca familia mea, dar nu era totuşi a mea. Iar el era şi el în plin avânt profesional, avea un job pe care-l adora, exact ca mine. La aşa ceva ne-am potrivit noi perfect”, a adăugat vedeta. Într-un interviu publicat recent în Vulture, Carey a precizat că aventura ei cu Derek a început în timpul primului ei mariaj, care a durat între anii 1993 şi 1998.

Mariah şi primul soţ, Tommy Mottola

Cântecele pe care Mariah le-a compus despre sex simbolul sportiv sunt The Roof şi My All, piese de pe albumul Butterfly. Întreaga lor aventură a început după ce li s-a făcut cunoştinţă la o petrecere şi au continuat să-şi vorbească prin mesaje în care flirtau fără nicio ezitare.

Cum şi-a întâlnit amantul

Întâlnirea dintre cei doi foşti amorezi s-a petrecut pe acoperişul clădirii lui – de unde şi titlul melodiei The Roof (n.r. Acoperişul) – unde au savurat câteva pahare de Moet şi s-au sărutat în ploaie.

„Nu pot spune că a fost vreo chestie super profundă, care ne stimula intelectual pe amândoi. A fost un moment grozav care s-a petrecut într-o perioadă divină pentru că m-a ajutat să trec peste viaţa mea din Sing Sing, unde existau atâtea reguli şi restricţii”, a mai adăugat superstarul.

Mariah a fost descoperită la sfârşitul anilor '80 de către primul ei soţ, Tommy Mottola, care era pe-atunci şeful casei de discuri Columbia Records. Abia la începutul anilor '90 l-a înşelat ea pe soţul ei, în timp ce era în topul carierei sale, înregistrând al treilea ei album.

În timpul unui interviu oferit celor de la Cosmopolitan anul trecut, Carey a dezvăluit că, în toată viaţa ei, n-a avut decât cinci iubiţi, printre aceştia numărându-se şi Derek Jeter, evident. Aventura cu el a fost posibilă din cauza restricţiilor pe care soţul ei i le impunea. „Îmi controla întreaga viaţă. N-aveam deloc libertate ca fiinţă umană. Mă simţeam prizonieră în <Sing Sing> şi mai multe nu!”

foto - Profimedia

Mai multe