Baby Boom! Ei urmează să devină părinţi!

30 octombrie 2015   News

Se pare că toamna chiar se numără bobocii, pentru că următoarele celebrităţi se pregătesc de schimbat scutece, vrând-nevrând. Unele, pentru prima oară!

Chrissy Teigen & John Legend

„Suntem aşa fericiţi să vă anunţăm că suntem însărcinaţi!“, a scris modelul de 29 de ani pe Instagram, alături de o poză cu celebrul ei soţ. „Suntem aşa bucuroşi că, în sfârşit, se-ntâmplă“. Şi, într-adevăr, bucuria de-a deveni părinţi pentru prima dată este, pentru ei, cu atât mai mare cu cât a recunoscut că ea şi Legend (36) luptă să aibă o familie de ani buni. „Eu şi John avem probleme. Am fi avut copii de acum 5-6 ani, dacă se putea. Dar e un proces îndelungat, am apelat şi la experţi în probleme de fertilitate“, a spus Chrissy pe 18 septembrie, în cadrul show-ului FabLife. Din fericire, dorinţa li s-a împlinit.

Hugh Grant

Britanicul e tată de profesie, fără să vrea. În doar 15 luni, două femei i-au născut trei copii şi al patrulea e pe drum. Ştim, istoricul său amoros e foarte încâlcit. După ce-a avut o aventură cu Tinglan Hong, o chinezoaică din Londra, care i-a născut o fetiţă, Xiao Xi (trad. „surpriză plăcută“), în 2011, actorul de 55 de ani a riscat cu o altă idilă. Cea cu Anna Elisabet Eberstein, o prezentatoare de televiziune de origine suedeză, care i-a născut şi ea un fiu, John Mungo, în septembrie 2012. Doar că, la scurt timp, Grant s-a cuplat din nou cu Tinglan, care, surpriză!, i-a mai adus pe lume un băiat, Felix, în 2013! Ce face comicul situaţiei? Virilul star s-a împăcat ulterior cu Anna, care e însărcinată cu al patrulea copil al lui (al doilea pentru cuplu).

Carey Mulligan

Este una dintre cele mai discrete actriţe hollywoodiene, care-şi ţine viaţa personală sub cheie. Zilele acestea, însă, a fost în centrul atenţiei nu doar pentru că promovează filmul Suffragette, în care joacă alături de Meryl Streep şi Helena Bonham-Carter, ci şi pentru că a făcut un anunţ-surpriză. Ea şi soţul ei, Marcus Mumford, liderul trupei Mumford and Sons, au devenit proaspăt părinţi pentru prima oară. De fapt, nu chiar atât de… proaspăt. Carey (30), care n-a vorbit niciodată despre sarcină, a anunţat abia la trei săptămâni după naştere, pe 9 octombrie, că are o fetiţă, pe nume Evelyn. Restul e tăcere.

James Blunt

Tot o premieră este şi pentru celebrul cântăreţ britanic, care ar fi confirmat, pentru ziarul Australia’s Sunday Telegraph, că va deveni tată la 41 de ani. Prezent la Emeralds & Ivy Ball, în Sydney, James a fost întrebat de jurnalişti dacă soţia sa, Sofia Wellesley, este însărcinată. „N-aş vrea să vorbesc prea multe despre asta pe covorul roşu“, a replicat el, confirmând discret ştirea. James, artistul care e jurat al show-ului X Factor Australia, şi Sofia, care este nepoata celui de-al optulea Duce de Wellington, s-au căsătorit în septembrie, anul trecut.

foto: guliver/rex features/getty images, instagram

Mai multe