Băiatul lui Puştiu’ a semnat cu o casă de discuri din Anglia

28 iulie 2012   News

Marian Stanciu alias Puştiu’, de la “Cronica Cârcotaşilor”, este un părinte fericit. Fiul său, Sebastian, a semnat de curând un contract pe 3 ani cu casa de discuri

Marian Stanciu alias Puştiu’, de la “Cronica Cârcotaşilor”, este un părinte fericit. Fiul său, Sebastian, a semnat de curând un contract pe 3 ani cu casa de discuri Crossworld Records din Anglia.

Sebastian Stanciu are 19 ani şi, în urmă cu 5 ani, s-a apucat de mixat. Mai întâi a fost o joacă, care pe parcurs s-a transformat într-o activitate tot mai serioasă, ca într-un final să-i aducă beneficii financiare.

“L-am sprijinit cu bani să-şi cumpere aparatura necesară şi i-am mai dat câteva sfaturi în privinţa compoziţiilor. L-am îndrumat să studieze mai întâi structura pieselor şi abia după să se apuce de compus”, a mărturisit Puştiu’.

Astfel că, în 2009, Sebi s-a decis să se apuce de compozitie şi a devenit producător, iar anul trecut, în decembrie, norocul i-a surâs, pentru că a semnat cu casa de discuri britanică Crossworld Records. Cum a ajuns însă la această colaborare?

“The Saint”, adică “Sfântul”, nume de scenă pe care i l-a dat Cârcotaşul, inspirat fiind de filmul copilăriei sale, şi-a postat compoziţiile pe SoundClounds şi pe Mixcloud, două site-uri dedicate artiştilor care vor să se lanseze. Piesa “Insanity”, la care a lucrat două săptămâni, s-a făcut repede remarcată şi a ajuns şi la urechile reprezentanţilor casei de discuri britanice, care la scurt timp au luat legătura cu Sebastian.

Mai multe