Băiatul rău din filme e tată model! Cum a apărut Jason Statham alături de fiul său Jack

18 februarie 2020   News

Jason Statham a apărut în filme în diferite posturi, dar iată-l în cel mai important rol din viaţa sa, în rolul de tată!

Poate că v-aţi obişnuit cu rolul său de băiat rău, de detectiv, de poliţit, de bărbatul care face dreptate cu arma în mână. L-aţi văzut în diferite filme, seriale, dar iată-l acum aşa cum este el în viaţa de zi cu zi, în spatele camerelor de filmat. A lăsat masca de băiat rău şi e tată model!

Jason Statham, când camerele de filmat nu sunt aţintite asupra lui, este un părinte ca oricare altul, care îi face pe plac fiului său. Recent, acesta a fost surprins pe stradă, alături de familia lui adorabilă. Actorul a ieşit la plimbare alături de partenera sa Rosie Huntington-Whiteley şi fiul lor, Jack. Au avut şi un scop: să cumpere îngheţată din Beverly Hills. 

Micuţul Jack stă lipit de tatăl lui, ba chiar glumesc la un moment dat, actorul îi ridică tricoul fiului. Pare că l-ar tachina, glume tată-fiu. 

Faţa neştiută a lui Jason Statham: cântăreţ, înotător şi model. Patimile, dar şi atuurile lui

Sobru, taciturn, vigilent şi precis ca o armă au­tomată. Noul erou „de sacrificiu“, noul speci­men „greu de ucis“. Dar şi greu de egalat! Căci în domeniul filmelor de acţiune, după era Stallone-Van Damme-Schwarzenegger- Bruce Willis, puţini sunt cei care se mai ridică la nivelul vechilor standarde şi-şi fac singuri cascadoriile. El le face. Cu bărbăţie, expresivitate şi cu uşurin­ţa celui care are la bază performanţe sportive dovedite.

Născut într-o zodie de foc, cea a Leului, pe 26 iulie 1967, cu un background sportiv con­struit de la o vârstă fragedă, te-ai aştepta ca Jason Statham să fi fost crescut într-un mediu sever, milităros. Ei bine, nu! „Tata e cântăreţ, mama e dansatoare şi au trăit mulţi ani în Insu­lele Canare, în Las Palmas, unde au făcut show timp de 15 ani. Tata era un fel de Tom Jones al Insulelor Canare. Sau cel puţin el aşa crede“, povestea râzând Jason Statham anul trecut, în emisiunea Lopez Tonight, într-unul dintre pu­ţinele interviuri pe care a acceptat să le acor­de despre viaţa sa personală. „Ţineau genul de spectacol care se practică şi pe navele de croazieră, un fel de café-concert cu coveruri după Tom Jones, Sinatra, Elvis, dar şi cu muzică country, old soul. Tata era ca un tonomat cu evergreenuri. Iar mama se ocupa de coregrafie şi... de număratul banilor, la final“.

Mai multe