Băiatul rău Shia LaBeouf, lovit cu acuzaţii de două foste iubite celebre. Actorul are o lungă listă de scandaluri şi arestări

14 decembrie 2020   News

Cele mai recente două acuzaţii primite de Shia din partea artistelor FKA Twigs şi Sia, cu care a avut relaţii, se adaugă unei lungi istorii personale zbuciumate

Fosta iubită a actorului, FKA Twigs, l-a acuzat pe LaBeouf de abuz. Şi foarte curând a făcut un pas în faţă şi cântăreaţa Sia, care susţine că acelaşi actor a păcălit-o, atrăgând-o într-o relaţie când de fapt el avea iubită, dar i-a ascuns acest lucru. FKA Twigs a reacţionat imediat, spunând că ele două trebuie să facă front comun împotriva lui Shia. Actorul din "Transformers" şi "Nymphomaniac" pare, de altfel, că nu-şi găseşte liniştea.

Prima dată când a stârnit un scandal a fost în 1996. Avea doar 9 ani pe atunci - încă nu se lansase ca star al canalului Disney şi a furat o pereche de sneakerşi dintr-un magazin din Pacoima, California. Aşa a ajuns să stea după gratii vreme de 6 ore. Dar doi ani mai târziu recidiva: la 11 ani a fost din nou arestat pentru că a furat un joc Pokemon. Alte şase ore la închisoare. După alţi doi ani, Disney îl făcea vedetă. La 21 de ani, poliţia l-a săltat din nou după ce a făcut scandal într-un magazin din care nu mai voia să plece. Iar după doar un an, în 2008, era arestat pentru că a fost prins şofând în stare de ebrietate. Acesta a fost semnalul clar al faptului că actorul avea o problemă cu băutura. În 2011, a ajuns din nou după gratii pentru că s-a bătut zdravăn cu un bărbat într-un bar din Oaks California. 

Cel mai ruşinos moment al său a fost, însă, în 2014, când s-a dus beat turtă să urmărească musicalul Cabaret, pe Broadway - un spectacol din distribuţia căruia făceau parte Alan Cumming şi Michelle Williams. În astfel de împrejurări, Shia a găsit de cuviinţă să fumeze chiar în sală şi să strige de pe scaunulu său obscenităţi în timpul spectacolului. Ba chiar i-a tras o palmă la fund lui Cumming, atunci când acesta a trecut pe lângă el chiar în timpul musicalului. Când poliţia a intervenit, Shia i-a scuipat, strigând: "Ştiţi cine sunt eu?". Actorul a ajuns la proces în urma acestui incident, iar internarea la reabilitare a fost impusă de judecătorul care a decis să fie eliberat pe cauţiune. Şi cu toate că Alan Cummings a încercat să fie drăguţ, declarând că îl iartă şi că e convins că îşi va reveni rapid, chiar anul următor a fost iar arestat pentru tulburarea ordinii publice şi consum de droguri. 

În 2017, Shia a organizat un eveniment de artă - o instalaţie anti-Trump în cartierul newyorkez Queens. Şi deşi de data aceasta era evenimentul lui, nici atunci n-a putut fi liniştit - i-a înşfăcat fularul uneu persoane pe care a zgâriat-o până la sânge pe obraz - şi iar s-a trezit arestat. În acelaşi an, a fost iar reţinut de autorităţi în Georgia, după un scandal în public, pe care l-a provocat în stare avansată de ebrietate - totul pornise de la faptul că un bărbat refuzase să-i dea o ţigară. 

Şi, da, nu putea rata să fie arestat şi în pandemie - în septembrie anul acesta s-a întâmplat. Iar asta pentru că a furat pălăria unui bărbat - i-a tras-o efectiv de pe cap şi a plecat cu ea, adresându-i apoi injurii şi împingându-l pe omul care a încercat să-şi recupereze obiectul vestimentar. Dacă aţi reuşit să ţineţi pasul, Shia are la activ 10 arestări. Tot ce-i mai lipsea era să le aibă pe FKA Twigs şi Sia pe cap.

Prima l-a acuzat pe LaBeouf de abuz fizic, emoţional şi mental în timpul relaţiei lor din anul 2018, precizând şi că i-a transmis cu bună ştiinţă o boală venerică. Cealaltă, Sia, a reacţionat, postând pe contul său de socializare media: "Şi eu am fost rănită de Shia, care este un mincinos patologic. M-a păcălit, atrâgându-mă într-un adulter, pentru că a pretins că e single. Acest om e bolnav", a concluzionat Sia. În replică, actorul şi-a pus cenuşă în cap, dând vina pe problemele sale cu alcoolul: "Nu am nicio scuză pentru alcoolism şi agresiuni. M-am abuzat pe mine şi i-am abuzat pe cei din jur vreme de mulţi ani. Am o îndelungată istorie de a-i răni pe cei mai apropiaţi de mine. Îmi este ruşine cu această istorie şi îmi pare rău că am făcut asta. Altceva nu-mi mai rămâne de spus."

Foto: Getty Images

Mai multe