Băiețelul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 9 ani: „E viața mea, e Toma, dragostea lui tata”

7 iunie 2023   News

Horia Brenciu și soția lui Alice Dumitrescu l-au sărbătorit ieri, 7 iunie, pe Toma, băiețelul pe care l-au adoptat! Micuțul a împlinit 9 ani!

Ieri, pe pagina lui oficială de Facebook, Horia Brenciu a distribuit mai multe fotografii cu Toma, care a împlinit 9 ani. Băiețelul apare în diverse ipostaze, ba cu zâmbetul pe buze, ba foarte serios.

Cântărețul a avut și un mesaj special de ziua băiatului său. „E fericirea mea! E băiatul meu! E profesorul meu! E viață mea! E TOMA! Și astăzi e ziua lui! La mulți ani, dragostea lu’ tata! ❤️!”, a transmis Horia Brenciu ieri. 

Fanii au reacționat și ei când au văzut fotografiile cu Toma, toți i-au urat La mulți ani băiețelului. 

Horia Brenciu și soția lui l-au adoptat pe Toma 

Cântărețul are patru copii, două fete mari, din prima căsnicie a soţiei, o fetiţă Mina cu actuala soţie şi pe Toma, băieţelul pe care l-au adoptat împreună. În 2016, Horia Brenciu spunea: „Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor.

Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele."

Băieţelul ar fi pasionat de muzică, a apărut în diverse poze la tobe. Pare că i-ar plăcea şi tenisul, a fost fotografiat cu racheta în mână. Cert e că familia îl iubeşte enorm şi s-a adaptat perfect, e fericit alături de părinţi, de surorile lui.

Horia Brenciu este căsătorit cu soţia sa, Alice Dumitrescu, din anul 2014. S-au cunoscut în anii ’90, pe vremea când erau colegi la celebra emisiune de la TVR, „Şcoala Vedetelor“, şi formează un cuplu din 2006.

Foto: Facebook

Mai multe