Băieţelul Jessicăi Alba este adorabil. Iată-l la împlinirea a două luni de viaţă!

9 martie 2018   News

Jessica Alba a devenit mamă pentru a treia oară chiar în ultima zi din anul 2017, mai exact pe 31 decembrie, aducându-l pe lume pe fiul său, Hayes.

Fără îndoială este una dintre cele mai cool mămici de la Hollywood, iar mezinul familiei îi seamănă foarte mult. De când s-a născut, micuţul Hayes a devenit vedetă pe Instagramul mamei lui, pentru că Jessica a distribuit o mulţime de fotogafii în ipostaze care mai de care mai amuzante.

Cele mai recente imagini cu micuţul sunt adorabile şi îl prezintă în braţele mamei sale. Băieţelul are acum 2 luni şi câteva zile şi este o minunăţie de copil. În alte fotografii apare în braţele uneia dintre surorile mai mari, în timp ce este hrănit dintr-un biberon. Îmbrăcat într-un  costumaş alb cu dungi negre, fiul Jessicăi a fost surprins cu o faţă uimită de aparatul de fotografiat. Actriţa este specialistă în crescut copii după ce s-a antrenat cu fiicele sale, Honor Marie (9), şi Haven Garner (6). Hayes este copilul care le-a umplut casa de bucurie Jessicăi şi soţului său, producătorul de film, Cash Warren.

Marţi, actriţa a sărbătorit două luni de la naşterea fiului său prin distribuirea unei fotografii adorabile cu micuţul, îmbrăcat doar în scutec, aşezat pe un aşternut care conţinea datele din calendar şi numele băieţelului. "Cineva s-a făcut mare!", a fost mesajul care a însoţit imaginea.

Foto: Instagram

Mai multe