Băieţelul lui Şerban de la Animal X, pentru prima oară la un concert

2 iulie 2012   News

Vineri seara, pe Lipscani, în Centrul Vechi, s-a desfăşurat a treia ediţie a Recicloniadei. Trupa Animal X a urcat pe scenă pentru a lansa

Vineri seara, pe Lipscani, în Centrul Vechi, s-a desfăşurat a treia ediţie a Recicloniadei. Cu această ocazie, trupa Animal X a urcat pe scenă pentru a lansa un proiect inedit: “Nu lăsa PETe în urma ta! PETele pot fi cool! Tu decizi dacă distrug planeta sau se transformă în bani pentru educaţia copiilor!”.

Animal X nu a cântat pe bani, ci pe PET-uri şi doze de aluminiu. Biletul pentru un concertul de vineri a “costat”, astfel, 10 PET-uri sau 5 doze de aluminiu. Fanii au aşteptat cu nerăbdare ca trupa lor preferat să urce pe scena Recicloniada, iar atunci când Animal X şi-a facut apariţia, băieţii au debordat de energie şi au cantat, timp de aproape o oră, cele mai cunoscute piese din repertoriul lor. Pentru că azi, 2 iulie, este ziua de naştere a lui Şerban Copot, liderul trupei Animal X, fanii i-au cântat deja de vineri “La mulţi ani” şi l-au apaludat la scenă deschisă. Momentul l-a emoţionat vizibil pe artist, mai ales că din public îl priveau şi iubita şi băieţelul său de 8 luni, Teodor Şerban, micuţul fiind prezent pentru prima oară la un concert susţinut de tatăl său.

Foto stânga: Şerban Copot şi Nadine

Mai multe